(FOTO) OBILJEŽEN DAN VOLONTERA Dukić, Surać i Pešut dijelili obroke u Pučkoj kuhinji

Objavljeno: 05.12.2018. u 14:42
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Obilježen Dan volontera podjelom obroka u pučkoj kuhinji i dodjelom nagrada volonterima.

5. prosinca se obilježava Dan volontera. I ove godine obilježavanje je započelo podjelom obroka korisnicima u Pučkoj kuhinji sv. Vinko Paulski, u čemu su sudjelovali gradonačelnik Branko Dukić, zamjenica Jagoda Surać i pročelnik za zdravstvo i socijalnu skrb Mario Pešut.

Pučka kuhinja skrbi svakodnevno za preko 300 korisnika, od kojih dio sam dolazi na ručak, a za njih oko 60 se organizira dostava na kućnu adresu. Osim toga, još 450 obitelji koristi i usluge socijalne samoposluge koja daje pomoć u namirnicama obiteljima u potrebi. I u pripremi obroka i njihovoj dostavi sudjeluju volonteri.

Ovaj dan je samo prigoda da podsjetimo na dostojanstvo ljudi koji su primorani koristiti usluge pučke kuhinje. Najviše bih volio da nam ona u Zadru ne treba, ali dok postoji potreba, Grad Zadar će ju financijski podupirati. -rekao je gradonačelnik.

Nakon toga, u Gradskoj loži dodijeljene su nagrade najboljim volonterima i volonterskim organizacijama za 2018. godinu. Nagrade i zahvalnice najboljim volonterima uručila je zamjenica gradonačelnika Jagoda Surać.

Foto: Grad Zadar

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 1.0/5 (7 votes cast)
(FOTO) OBILJEŽEN DAN VOLONTERA Dukić, Surać i Pešut dijelili obroke u Pučkoj kuhinji, 1.0 out of 5 based on 7 ratings

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program