5.000 EURA ZA GRDOVIĆA? Pogledajte koliko domaće zvijezde naplaćuju svadbe…

Objavljeno: 30.12.2018. u 08:19
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Poznati domaći i regionalni glazbenici sve češće zarađuju svirajući na svadbama, a cijene njihovih nastupa u posljednjih nekoliko godina su se gotovo udvostručile

Svadba bez glazbe ne bi bila svadba, pa mnogi mladenci sve češće pozivaju na svoje slavlje i poznate domaće i regionalne glazbenike, za što je svakako potrebno malo više isprsiti se nego u slučaju standardnog svatovskog benda. Kako piše Večernji list, cijene njihovih nastupa u posljednjih su se nekoliko godina gotovo udvostručile.

Maja Šuput, koja je već stekla status “svatovske pjevačice”, s bendom neće vam doći u svatove ako ne stavite na stol 8000 eura te predvodi listu najskupljih pjevačica.

Odmah negdje iza nje nalazi se Jole koji traži između 6 i 8 tisuća eura po nastupu na svadbi, no za te novce možete dobiti i po osam sati njegove zabave.

Osječka grupa Vigor postaje sve traženija

Jelena Rozga nastupa za 6000 eura, Neda Ukraden i Mladen Grdović traže 5000 eura.

Popularna Nives Celzijus, nastupa za 3500 eura, Ivana Kovač za 3000 eura, a “princ dijaspore” Josip Ivančić traži od 3500 do 4000 eura

Kako piše Večernji list, sve traženija je i osječka grupa Vigor predvođena karizmatičnim Marijem Rothom koja nastupa za 4000 eura, 2000 eura više nego godinu dana ranije. Grupa Pirati također su sve popularniji, a koštat će vas na svadbi 2000 eura.

Severina nastupa samo po Crnoj Gori i Srbiji

Iako nastupa po privatnim zabavama, Severina nastupa i na svadbama, ali isključivo po Crnoj Gori i Srbiji. Cijenu, kako doznaje Večernji list, dogovara individualno.

Interesantna je informacija da se cijena nastupa za sve glazbenike udvostručuje ako nastupaju na romskoj svadbi. Razlog tome je što tada moraju biti na raspolaganju 24 sata, od podne do podne.

Čak i neke pop zvijezde poput Jacquesa Houdeka, Nine Badrić, Josipe Lisac i Marka Škugora, znaju nastupati na vjenčanjima. Međutim, nastupaju isključivo kod matičara ili u crkvi, a za 2-3 pjesme znaju uzeti i do 1000 eura.

Lepa Brena najskuplja od regionalnih zvijezda

Od regionalnih zvijezda, najskuplje će vas doći nastup Lepe Brene, budući da traži čak 30 tisuća eura.

U usporedbi s njom, 10 tisuća eura za Acu Lukasa ili 8 do 10 tisuća za legendarnog Halida Bešlića ne čini se toliko puno. Nastup Harisa Džinovića koji kao gost uzima 5000 eura, čini se još prihvatljiviji.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program