NAJLJEPŠI TRENUCI KARIJERE Jure Brkljača daruje vam božićnu pjesmu – VIDEO

Objavljeno: 30.11.2018. u 19:00
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Jure Brkljača u posljednje vrijeme proživljava najljepše trenutke dosadašnje karijere.

Mladić koji talentom i skromnošću osvaja srca publike svih generacija, doživio je nove iznimne trenutke. Početkom mjeseca krenula je koncertna turneja u Sloveniji, a sve u čast glazbenoj legendi Oliveru Dragojeviću. Uz najveća imena estrade, svoje mjesto u ovoj posebnoj priči ima i Jure. U društvu Tonyja Cetinskog, Petra Graše, Zorice Kondže i brojnih drugih, nastupio je do sada u najelitnijim glazbenim dvoranama Ljubljane, Maribora, Novog Mesta, Celja, Kopra i malo je reći oduševio. Reakcije na Jurine izvedbe Oliverovih pjesama su nevjerojatne, a publika ga doslovno ne pušta sa pozornice. Uostalom, kako to izgleda najbolje pogledajte OVDJE.

Od samog početka Jure je, u više navrata isticao kako je ovo ostvarenje sna, ‘Sretan sam što sam dio turneje i ponosan što ovako mlad imam čast nastupiti uz ovakva imena. Osjećam odgovornost, jer pjevam skladbe, koje su obilježile Olivera, a istodobno mi to jako znači, jer iste jako volim.

Nekoliko puta nastupali smo zajedno i uvijek me puštao da preuzmem pjesmu. Puno sam od njega naučio i još uvijek učim.’

Da se najbolje osjeća kada zakorači na pozornicu i svoju energiju podijeli sa publikom, Jure je dokazao nebrojeno puta, nastupajući kao gost Tonyju Cetinskom, a sada priprema, ono što su svi nestrpljivo čekali – svoje samostalne koncerte.

Uz stalna putovanja, rad u studiju na novim pjesmama, Jure briljira i izvedbama u televizijskom showu ‘A strana’ HRT-a. Njegova interpretacija legendarne skladbe ‘Trag u beskraju’

ili zajednička izvedba s Marko Kutlićem pjesme ‘U ljubav vjere nemam’

nešto je, što jednostavno morate vidjeti.

I ne bi Jure bio, to što je, da sve svoje obožavatelje, nije uoči najljepšeg mjeseca u godini, darivao nečim posebnim.

Dirljiva glazbena priča naziva ‘Božić je’, stiže nam iz autorskog pera samog Jure, a izaziva emocije i potiče pravi duh Božića, te nas tjera da potražimo toplinu i radost u zagrljaju voljene osobe.

‘Pjesma govori o dvoje mladih ljudi koji u blagdansko vrijeme, nemaju neki luksuz i nemaju gdje slaviti Božić, ali se vole i najvažnije im je da su skupa.’, istaknuo je Jure.

Kako zvuči božićna priča Jure Brkljače ‘Božić je’ poslušajte na YouTube kanalu Hit Recordsa

Autor glazbe: Jure Brkljača

Autor teksta: Jure Brkljača

Autor aranžmana: Mihael Blum

Glazbeni producent: Mihael Blum

Tonski snimatelj: Mihael Blum

Foto: Hit Produkcija

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 1.0/5 (1 vote cast)
NAJLJEPŠI TRENUCI KARIJERE Jure Brkljača daruje vam božićnu pjesmu - VIDEO, 1.0 out of 5 based on 1 rating

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program