ZA 99 KUNA FlixBus povezao Zadar sa Slavonskim Brodom

Objavljeno: 11.10.2018. u 12:00
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Nakon što je ovog ljeta u Zadar doveo 80% više putnika, FlixBus, sinonim za putovanja autobusom diljem Europe, nastavio je s razvijanjem domaće mreže i povezivanjem gradova unutar Hrvatske. Tako se Zadar nakon povezivanja sa Zagrebom, od ove jeseni povezuje i sa Slavonskim Brodom. Ukoliko se putovanje može prilagoditi vremenu polaska, do Zagreba se može stići i za 39kn, a do Slavonskog Broda za 99kn. Prednosti dinamičnih cijena čine svako putovanje FlixBusom dostupno svačijem budžetu.

˝Cilj nam je razviti široku mrežu autobusnih linija diljem Hrvatske te svim putnicima omogućiti jednostavna i povoljna putovanja. Vjerujemo da smo ovim novim povezivanjem izašli mnogima u susret, osobito kada se radi o studentima.˝ – izjavila je Petra Milanović, voditeljica odnosa s javnošću za FlixBus CEE South regiju.

Svakim danom s polaskom u 14:30 sati iz Zadra prema Slavonskom Brodu lokalnom stanovništvu ponuđena je alternativa u putovanju Hrvatskom koja podrazumijeva moderne i nove autobuse opremljene udobnim sjedalima, dodatnim prostorom za noge, besplatnim internetom te električnim utičnicama, a kao dodatna prednost je besplatna prtljaga (1 ručna i 1 putna torba u prtljažnom prostoru) te mogućnost promjene rezervacije do 15 minuta prije polaska. Jednostavnom kupovinom online nema potrebe stajati u dugim redovima na šalterima, a umjesto papirnate karte vozačima je dovoljno pokazati QR kod koji automatski prilikom kupnje karte stiže putniku na mail ili besplatnu FlixBus aplikaciju.

FlixBus nastavlja sa spajanjem većih, ali i manjih i srednjih gradova te ih čini lako dostupnima

Prije nepunih godinu dana, FlixBus je Hrvatsku uglavnom povezivao na međunarodnoj razini. No razvojem domaće mreže jednostavnost, udobnost i sigurnost zelenih autobusa postala je dostupna i putnicima unutar Hrvatske. Povezavši Osijek s Varaždinom i Čakovcem, FlixBus je započeo s povezivanjem gradova međusobno a ovoljetnim povezivanjem Zagreba sa Splitom i Trogirom a ubrzo zatim i sa Zadrom i Biogradom započelo je novo širenje. Kao dio domaće mreže linija trenutno je povezano 16 hrvatskih destinacija te se širenje nastavlja i dalje.

Sve cijene i dostupne destinacije mogu se pronaći web stranici FlixBusa ili putem mobilne aplikacije ili na označenim prodajnim mjestima FlixBusa (turističke agencije), na autobusnim kolodvorima, kioscima Tiska te u Hrvatskoj Pošti.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program