210 MJESTA, CIJENA 4 KN/H Od danas otvoren parking ispred Poliklinike

Objavljeno: 11.10.2018. u 08:06
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Od danas, 11. listopada 2018 godine, za potrebe pacijenata, zaposlenika i posjetitelja biti će dostupan za korištenje parkirališni prostor ispred zgrade Poliklinike Opće bolnice Zadar

Na parkingu ispred zgrade Poliklinike osigurano je ukupno 210 parkirališnih mjesta za sve korisnike usluga Poliklinike i Zavoda za javno zdravstvo. Cijena parkinga određena je u iznosu od 4 kn/sat, a parkiranje je dozvoljeno svakodnevno u vremenu od 00-24 sata. Pristup parkingu omogućen je iz ulice Ljudevita Posavskog (s istočne strane) i ulice Katarine Zrinske (sa sjeverne strane).

Za vozila osoba s posebnim pravima (osobe s invaliditetom) osigurano je 20 označenih mjesta ispred glavnog ulaza Poliklinike za koje se parking ne naplaćuje. Pravo na besplatni parking ostvaruje se uz predočenje invalidske iskaznice i priložene parkiralište karte na Info pultu glavnog ulaza Poliklinike istog (radnog) dana u vremenu od 7.00 – 15.00 sati.

Za troškove parkinga nastale u vremenu nakon 15.00 sati i u dane vikenda i blagdana, uz priloženu invalidsku iskaznicu i račun za parkirališnu kartu od prethodnog dana, refundacija se vrši na glavnoj blagajni Opće bolnice Zadar u prizemlju Upravne zgrade svaki radni dan od 07.00 – 15.00 sati.

“Otvaranje parkirališnog prostora ispred zgrade Poliklinike dio je sveobuhvatnog projekta Opremanja i stavljanja u funkciju zgrade Poliklinike te modernizacije i novog funkcioniranja Opće bolnice Zadar kojim će, svim korisnicima, a prvenstveno bolesnicima i pacijentima biti omogućen lakši pristup zdravstvenim uslugama, a ukupan ostvareni prihod od naplate parkinga biti će namjenski utrošen u svrhu nabavke medicinske opreme te poboljšanja i unaprjeđenja zdravstvene usluge”, stoji u priopćenju iz OB Zadar.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
210 MJESTA, CIJENA 4 KN/H Od danas otvoren parking ispred Poliklinike, 5.0 out of 5 based on 1 rating

1 komentar za “210 MJESTA, CIJENA 4 KN/H Od danas otvoren parking ispred Poliklinike”

  1. Da,da, malo je HDZ-u uvijek

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 1.0/5 (1 vote cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program