U Farmi PTSP-ovac s naci tetovažom: “Dođe mi da kalašnjikovim potučem pola sela”

Objavljeno: 20.9.2018. u 12:30
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Srećko Vučić sudionik je ovogodišnje Farme koji je 2008. godine bio glavni lik dokumentarnog filma Srećko redatelja Darija Lonjaka.

U filmu koji je prikazan na Zagreb Doxu, Srećko otkriva da preko prsa ima istetoviran nacistički pozdrav Sieg Heil. Srećko je u dokumentarcu otkrio da boluje od PTSP-a te pred kamerama čitao liječničke dijagnoze.

“Znači, ako ti ja kažem ‘odi po kruh’, ima da ideš odmah ili ću te ja razbit…” objasnio je Srećko svoje dijagnoze i nastavio: “Što će ti reći da mi neki put dođe da uzmem kalašnjikov, potučem pola sela i zadnji metak ostavim za sebe.”

Srećko je u ratu teško ranjen u glavu.

O ratu priča sasvim otvoreno. “Krv me oblila, naslonio sam se na pušku, nisam se srušio. Odvukli su me do bolnice, nisu mi dali anesteziju, sramota za naše doktore. Doslovno s prstima i sa skalpelima su čeprkali, tražili, nisu me još ni zašili nego su me takvog ranjenog u rendgen da vide koliko imam gelera u glavi. Natrpali me jodom i smrdljivim kremama i zašili me. I rekli, s oproštenjem, Srećko ko te jebe, putuj”, ispričao je.

“Bio sam u ratu. U ratu se ne sadi cvijeće. Ako me budete pitali jesam li koga ubio, reći ću vam da nisam, da sam pucao u zrak. Onaj tko je sa mnom zna, tko nije, lijepo, najpoštenije. Ne sramim se ni djela ni nedjela, najteže mi je bilo kad sam jednog objesio. I onda mi je tako bilo žao siromaha. Dijete nisam ubio ni žene, nisam mučio… Ako ću te ubit, ubit ću te i to je to”, rekao je u dokumentarcu Srećko.

Objasnio je i kakve žene voli. “Cice petica, guzica malo manja od ovog stola. Visina najmanje metar osamdeset. Škola nebitna, bitno da zna kuhati”, ispričao je.

Srećko se okušao i u glumi. Na IMDb-ju stoji da je glumio u filmu Ljudožder vegetarijanac, Domoljub te Broj 55, a pojavio se i u seriji Bitange i princeze.

Prije ulaska u Farmu, Srećko je sebe opisao kao komunikativnu i poštenu osobu te otkrio da najviše u životu žali zbog toga što se nije oženio. Dodao je i da ga se žene zbog izgleda boje.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 1.0/5 (1 vote cast)
U Farmi PTSP-ovac s naci tetovažom: "Dođe mi da kalašnjikovim potučem pola sela", 1.0 out of 5 based on 1 rating

2 komentara za “U Farmi PTSP-ovac s naci tetovažom: “Dođe mi da kalašnjikovim potučem pola sela””

 1. Cilu naciju su nam SANU i TERORISTIČKA ORGANIZACIJA SPC uništili agresijom na Hrvatsku Sloveniju i Bosnu i Hercegovinu i Kosovo
  Sve susjede su ubijali četiri godine ta NEJAČ sa tenkovima topovima minama avionima vbr-ima itd

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 2. Treba zatvoriti onog tko ga je stavio na TV.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program