ZADARSKO KAZALIŠNO LJETO “Sve o ženama” u Narodnom muzeju

Objavljeno: 06.7.2018. u 12:52
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

U ponedjeljak, 9. srpnja na 24. Zadarskom kazališnom ljetu slijedi hit komedija TEATRA GAVRAN, SVE O ŽENAMA. Režiju potpisuje Mladena Gavran koja je 2000. godine glumila u praizvedbi ovoga teksta u zagrebačkom Epilog Teatru. Igraju: Lana Gojak, Kristina Krepela, Mirela Videk Hranjec , Katarina Arbanas

Početak predstave je u 21:30h u lapidariju Narodnog muzeja.

Komedija Mire Gavrana “Sve o ženama” njegov je najizvođeniji kazališni tekst, premijerno igran diljem svijeta, od Buenos Airesa, Rio de Janeira, Los Angelesa i New Yorka, pa sve do Pariza, Praga, Bratislave, Moskve, Mumbaia, Varšave, Krakova, Ljubljane, Sarajeva, Mostara, Klaipede, Trnave, Prištine, Novosibirska, Bangalorea…Nakon pedeset premijera i tri tisuće repriza , koje su imale više od sedamsto tisuća gledatelja, ova komedija ponovno se igra u Hrvatskoj.

Provjerite što je to toliko neodoljivo u predstavi o suvremenim ženama, u kojoj se humor i emocije na neobičan način isprepleću kroz pet različitih priča, uz pomoć atraktivnih glumačkih transformacija vodeći vas prema neodoljivoj kazališnoj čaroliji. Pred vama su sjajne glumice u dinamičnoj, zabavnoj i dirljivoj priči koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program