SPORTSKI TOP DOGAĐAJ LJETA Košarkaška klinika Darija Šarića u Zadru

Objavljeno: 14.7.2018. u 11:00
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Sudjeluj i ti na top događaju ovog ljeta – košarkaška klinika Darija Šarića u Zadru, u suorganizaciji našeg kluba! Top treneri, vrhunski predavači i mega zvijezda Dario Šarić… Prijave za radionicu su otvorene do 15. srpnja ili dok se ne popune sva mjesta, a prvih sto prijavljenih na poklon dobiva poseban dres.

Bila je to 2016. godina kad je naš Dario Šarić draftan kao 12. u ekipu Phillyja, a već je do kraja godine pokupio nominaciju za novaka godine. Iako ŠiŠi nije osvojio titulu Rookie of the Year, Sixersi su slavili kao da je i time pokazali koliko ga zapravo vole imati u ekipi, a čak je i Embiid u nekoliko intervjua izjavio da smatra da je Dario zaslužio tu nagradu. Već u sljedećoj sezoni Dario je pokazao nevjerojatan napredak i tako nas još jednom uvjerio da je nezaustavljiv.

No, sad je vrijeme da Dario svoje znanje prenese na rookieje koji su tek na počecima svojih sportskih uspjeha i koji će možda, kao i on, jednoga dana igrati u NBA ekipi.

Košarka ti je omiljeni sport? Sanjaš o NBA karijeri? Imaš 16 ili više godina? Želiš i spreman si učiti? Pa, onda je vrijeme da učiš od najboljih. Tko zna, možda se ti i Šarić sretnete na istome parketu ranije nego što si mislio…

U Zadru će se 18. srpnja 2018. održati košarkaška klinika s Dariom Šarićem. Prijave za ovu jednodnevnu radionicu otvorene su za one u dobi od 16 ili više godina koja su članovi košarkaškog kluba. Eto, rekli smo ti da ćeš učiti od najboljih. Prijaviti se možeš OVDJE.

Osim od Darija, na ovoj radionici moći ćeš naučiti ponešto i od mentalnih trenera Igora Čerenšeka i Ane Kotzmuth, kondicijskog trenera KK Zadar – Jurice Šanga te košarkaških trenera KK Zadar.

Prijave za radionicu su otvorene do 15. srpnja 2018. ili dok se ne popune sva mjesta, a moramo ti reći i da požuriš jer prvih sto prijavljenih na poklon dobiva poseban dres.

Raspored i ostale informacije o radionici možeš saznati OVDJE.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program