GRDOVIĆ OTKRIO DETALJE SLAVLJA S VATRENIMA: ‘Plakali smo i pjevali, nema tko nije pustio glas od moje Brankice do Franke Batelić’

Objavljeno: 13.7.2018. u 08:26
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Nakon pobjede u polufinalu i početnog slavlja na stadionu, Vatreni su se vratili u hotel gdje su nastavili slaviti s Mladenom Grdovićem sve do ranog jutra.

Naši reprenzetativci tradicionalno nakon svake pobjede na Prvenstvu u autobusu i svlačionici slave uz pjesmu Mladena Grdovića ‘Nije u šoldima sve’, a u velikoj noći su slavili i sa samim pjevačem, piše tportal.

Ekskluzivan poziv

Naime, na poziv kapetana Luke Modrića zadarski je pjevač stigao u Moskvu u društvu supruge Brankice i rođaka Šime.

“Ovakva fešta se ne pamti. Ustao sam kratko nakon sat i pol spavanja jer smo feštali do zore. Oduševljen sam pobjedom i atmosferom kakvu smo napravili. Pjevali smo uglas, bez mikrofona, samo uz gitaru. Bilo nas je stotinjak i nema tko nije pustio glas, od moje Brankice do Franke Batelić, koja je zapjevala sa mnom”, ispričao je jutros Grdović.

Dodao je kako su najbolji pjevači među nogometašima Vedran Ćorluka i Ivan Rakitić. “Pjevali smo ‘Nije u šoldima sve’, ‘Sve za ljubav’, ‘Evo mene, moji ljudi’, ‘Kalelargu’ za moje Zadrane Modrića, Vrsaljka, Subašića i Livakovića, preko slavonskih pjesama, ma sve živo! Plakali smo i pjevali, bilo je jako nabijeno emocijama”, još je uvijek pod jakim dojmom Grdović.

Himna reprenzetacije

Na meniju su imali dalmatinsku hranu i ribu. “Konobari su jako uljudni, oduševili su me. Kad sam bio 1973. u Moskvi, nismo imali ni paštetu”, izjavio je pjevač iz Zadra koji će s Vatrenima ostati u Rusiji do kraja.

Kako je pjesma ‘Nije u šoldima sve’ postala neslužbena himna hrvatske reprenzetacije, za Grdovića su se zainteresirali i strani mediji. “Dao sam više intervjua za strane medije, posebno sam bio zanimljiv Britancima. Ja sam govorio na talijanskom, pa neka me prevedu”, dodao je kroz smijeh uvijek dobro raspoloženi pjevač.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
GRDOVIĆ OTKRIO DETALJE SLAVLJA S VATRENIMA: ‘Plakali smo i pjevali, nema tko nije pustio glas od moje Brankice do Franke Batelić’, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program