BRANI BOJE HRVATSKE Mihovil Ninčević na INAS ljetnim europskim igrama u Parizu

Objavljeno: 14.7.2018. u 11:20
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Od 14. do 22.07. 2018.g u Parizu će se održati INAS LJETNE EUROPSKE IGRE najveći europski sportski događaj za elitne sportaše s intelektualnim teškoćama.

Prateći primjer Global Games (najvećeg svjetskog sportskog događaja za sportaše s intelektualnim teškoćama), koji je prvi put održan 2004. godine, Europski kontinent će po prvi put organizirati INAS Europsko prvenstvo 2018. godine.

To će biti glavni sportski događaj godine sa svim ljetnim sportskim disciplinama. Atletika, košarka, stolni tenis, biciklizam, plivanje, tenis, veslanje, hokej na pijesku i boćanje bit će predstavljeni na prvom ljetnom prvenstvu INAS.

Na ovom natjecanju Hrvatska će nastupiti sa atletičarima i plivačima, a boje naše države i Plivačkog kluba Jadera braniti će Mihovil Ninčević (97).

U plivačkom dijelu natjecanja Mihovil će nastupiti u disciplinama 50m slobodno, 100m slobodno i 50m leptir.

Trener Renato Škulić nema nekih posebnih rezultatskih očekivanja, nada se da će Mihovil dati sve od sebe i otplivati najbolje što bude mogao s obzirom na put i uzbuđenje, a ono što je najbitnije da će pritom uživati i dobro se zabaviti.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program