SMOOTH JAZZ IZ ZADRA Ante Valčić predstavlja video spot za singl “Lonely Summer”

Objavljeno: 14.6.2018. u 10:30
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Video spot “Lonely Summer” perspektivnog zadarskog jazz saksofoniste donosi nam svu raskoš ljetnih zalazaka sunca.

Ljeto u Zadru bit će sve samo ne usamljeno za perspektivnog saksofonistu Antu Valčića koji je nakon godina šarmiranja rodnog grada jazz obradama najvećih svjetskih hitova zakoračio u avanturu skladanja autorskog materijala.

Nakon što se javnosti sredinom travnja predstavio singlom “Lonely Summer”, koji je objavio pod etiketom NOTA BENE iz Zagreba i koji se već zavrtio širom svijeta putem digitalnih servisa, prateći video spot donosi svu raskoš ljetnih sutona u zagrljaju mora kojima se u prošlosti nisu oteli ni glasoviti svjetski putnici i putopisci.

Režiju spota potpisuje zadranin Budimir Jakša (Bifora Production), a snimljen je na predivnim lokacijama u okolici Zadra (Ljubač). Autor glazbe je Ante Valčić, klavijature je odsvirao Saša Miočić, a mastering za pjesmu “Lonely Summer” potpisuje Mladen Malek.

Ovim singlom Ante nas uvodi u svoj svijet smooth jazza kojem je vrata hrvatskog etera, svojim albumima, širom otvorio naš svjetski poznati saksofonist Igor Geržina. S ovim svestranim glazbenikom Ante Valčić sprema uskoro i suradnju na zajedničkom singlu koji će biti stepenica bliže objavi dugosvirajućeg izdanja koje s nestrpljenjem iščekujemo krajem godine.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 2.0/5 (4 votes cast)
SMOOTH JAZZ IZ ZADRA Ante Valčić predstavlja video spot za singl "Lonely Summer", 2.0 out of 5 based on 4 ratings

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program