RADNI SASTANAK U GRADU U rujnu stolnoteniski kamp u Zadru?

Objavljeno: 13.6.2018. u 14:30
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

U Gradu Zadru održan je radni sastanak s predstavnicima Hrvatskog stolnoteniskog saveza- direktorom Renatom Čengićem, predsjednikom stručne komisije Goranom Radnovićem, a pridružio im se i Davor Karlović iz STK Donat. S njima su ragovarali pročelnik Ureda gradonačelnika Neven Klarin i Odjela za kulturu i sport, Radovan Dunatov.

Tema sastanaka je bila organizacija stolnoteniskog kampa u Zadru koji bi se održavao u rujnu, neposredno prije memorijalnog turnira Barba Tomo Amižić, kojeg organizira STK Donat.

HSTS radi na razvoju regionalnih centara, te žele da jedna od njih postane i Zadar. Za sada je plan organizacija regionalnog kampa, koji bi vremenom prerastao u međunarodni, isto kao i memorijalni turnir barba Tomo Amižić. Prilika je to za razvoj stolnog tenisa u Zadru, ali i promocije Zadra na široj razini, kao grada sporta, naročito stolnog tenisa koji ovdje ima dugu tradiciju.

Grad bi trebao sudjelovati u osiguravanju prostora za kamp (sportske dvorane), što će biti definirano nakon sljedećeg sastanka koji će uslijediti nakon razrade svih detalja.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program