HOMMAGE ANTI PERKOVIĆU Subota na KvartArtu posvećena zadarskom glazbenom kritičaru

Objavljeno: 16.6.2018. u 09:01
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

KvartArt 2018.

Subota, 16. lipnja, 2018.

ANTIN DAN

Hommage Anti Perkoviću

PROGRAM:

Multimedijalna dvorana GKZD 11 h – PROJEKCIJA: Dijelovi iz dokumentarne TV serije “Borderland Soundtrack” inspirirane knjigom “Sedma republika” Ante Perkovića (Redateljica: Brankica Drašković)

Dnevni boravak 18 i 30 h – IZLOŽBA: Fragmenti iz Zadra – Ante u razgovorima sa zadarskim prijateljima

Skate park 19 h – OKRUGLI STOL I PREZENTACIJA KNJIGE SEDMA REPUBLIKA – Ante i glazbeno stvaralaštvo, kritika, književnost, radio / Sudionici: Roman Simić, Boris Pavelić, Ljubica Letinić, Krešimir Blažević, Borut Šeparović, Zoran Stajčić Žutinel, 22 i 30 h – KONCERT: Lice mista, Letronika, Mayales

CIJELI DAN NA KVARTARTU POSVEĆEN ANTI PERKOVIĆU!

U subotu, 16. lipnja u sklopu drugog zadarskog urbanog festivala KvartArt 2018. održat će se dan posvećen prerano umrlom Zadraninu Anti Perkoviću, glazbeniku, kritičaru, književniku i glumcu koji je na hrvatskoj sceni ostavio neizbrisivi trag.

Antin dan će započeti u 11 sati u Multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice projekcijom dijelova iz dokumentarne TV serije “Borderland Soundtrack” inspirirane njegovom knjigom “Sedma republika”, redateljice Brankice Drašković.

U 18.30 sati otvaranje izložbe „Fragmenti iz Zadra – Ante u razgovorima sa zadarskim prijateljima“ koja će biti postavljena u Dnevnom boravku.

Dan će se nastaviti u 19 sati okruglim stolom „Ante i glazbena kritika, glazbeno stvaralaštvo; Ante i književnost; Ante i radio“ u Skate parku. Sudionici okruglog stola su: Roman Simić, Boris Pavelić, Ljubica Letinić, Krešimir Blažević, Borut Šeparović i Zoran Stajčić. U isto vrijeme i na istom mjestu predstavit će se drugo izdanja Antine knjige „Sedma republika“, a prezentirat će je Krešimir Blažević (Rockmark) i Boris Pavelić.

Vrhunac večeri bit će koncert grupa koje su svojim radom od Ante Perkovića kao kritičara uvijek dobivale pozitivne komentare: Lice mista, Letronika i Mayales u Žutinelu s početkom u 22 i 30 h.

Ulaz na sva događanja je slobodan.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 2.6/5 (5 votes cast)
HOMMAGE ANTI PERKOVIĆU Subota na KvartArtu posvećena zadarskom glazbenom kritičaru, 2.6 out of 5 based on 5 ratings

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program