FOTOGALERIJA Mali glumci iz “Budilice” u predstavi “La rabbia di Poseidone”

Objavljeno: 13.6.2018. u 08:20
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Mali glumci iz zadarske radionice Budilica odigrali predstavu na talijanskom jeziku – "La rabbia di Poseidone" (Posejdonov bijes)

Ove subote polaznici radionica zadarske radionice Budilica odigrali su predstavu "La rabbia di Poseidone" (Posejdonov bijes) na talijanskom jeziku, u Kazalištu lutaka Zadar. Na pozornici je nastupilo 63 djeteta u dobi od tri do 13 godina. Sve su karte odmah bile rasprodane uz oduševljenje publike, mnogobrojne djece i roditelja.

Mali glumci su uz vodstvo stručnjaka sudjelovali i u postavljanju predstave, u svim segmetima od realizacije, scenografije, koreografije i teksta. Poruka ove priče je naglasiti važnost ekologije uz očuvanja prirode i mora.

Budilica je tvrtka za usluge poduke u kojoj se već četiri godine održavaju raznovrsne kreativne radionice za djecu predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta. Djeca pohađaju likovne, glazbene i plesne radionice, satove sviranja, lutkarske igrokaze, program malih istraživača, te tako kroz glumu, situacijski pristup i igru usvajaju osnove talijanskog jezika.

Firmu su osnovale Sanda Franić, prof. talijanskog jezika i književnosti i pedagogije, Dragana Drezga, prof. njemačkog i talijanskog jezika i književnosti, Jasmina Bezak, odgojitelj i Diana Blažić Subašić, prof. talijanskog i franscuskog jezika i književnosti.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program