“PRIJATELJI ZOVITE MI NJU” Stavros, Grdović i Pejaković zajedno na CMC festivalu – donosimo VIDEO

Objavljeno: 16.5.2018. u 14:07
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Tri mušketira čine tri istinske legende domaće zabavne glazbe – Mladen Grdović, Jasmin Stavros i Zlatko Pejaković. Pojedinačno, najpopularniji su i najprodavaniji izvođači zabavne glazbe koji, gdjegod da se pojave pune klubove i dovode publiku do delirija!

Pjesma “Prijatelji zovite mi nju” s kojom će nastupiti na CMC festivalu u Vodicama njihov je prvi zajednički singl koji podsjeća na ona “dobra stara vremena”, a ova ljubavna pjesma pjevat će se na svim koncertima i zabavama! Uostalom, ne slove bez razloga za tri kralja zabave! Tekst pjesme potpisuje Nenad Ninčević, glazbu Ljubo Šeperić, a aranžman Nikša Bratoš i Mario Mikšić. Prijateljstvo iz naslova pjesme se osjeti i u spotu redatelja Darija Radusina koji počiva skoro isključivo na neizmjernoj karizmi ovih glazbenih legendi.

Tri mušketira već godinu dana zajedno nastupaju po velikim open-air koncertima i dvoranama. Jedan od najzapaženijih nastupa imali su na prošlogodišnjem CMC festivalu u Vodicama, a u medijima je snažno odjeknuo i njihov prošlogodišnji nastup u dvorani Mesap pred međimurskom publikom kada su pjevali punih 7 sati i oborili vlastiti rekord! Bio je to jedan od prvih koncerata na velikoj turneji pod motom “svi za jednoga, jedan za sve” na kojoj su obišli cijelu Hrvatsku, Sloveniju i dijasporu; pružajući obožavateljima i publici, kako su izjavili, ono najbolje od hrvatske zabavne glazbe!

Pjesmu “Prijatelji zovite mi nju” preuzmite na singlovi.crorec.hr, a spot pogledajte na:

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

1 komentar za ““PRIJATELJI ZOVITE MI NJU” Stavros, Grdović i Pejaković zajedno na CMC festivalu – donosimo VIDEO”

  1. Bice bevande ka u Jadranu… nasli su se tri pirije za pritakat maliganeeee…

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program