NOVA PREDSTAVA NEZAVISNIH KAZALIŠTA “Superjunaci” u Sv. Filipu i Jakovu

Objavljeno: 15.5.2018. u 16:16
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

„Superjunaci“ nova je predstava Teatra Poco Loco i Kazališne družine Pinklec, nezavisnih kazališta koji nastavljaju istraživati nove kazališne oblike i teme važne za mladu publiku.

Posebnost ove predstave su koreografirane borbe superjunaka stvorene iz elemenata plesa i različitih borilačkih vještina. Uz ples, cijelu predstavu prati i atraktivna glazba različitih žanrova (opera, hip hop, tehno) stvarajući atmosferu svijeta na granici realnosti i fikcije. Cijela priča parafrazira filmove i crtiće o superjunacima koje djeca svakodnevno prate, stvarajući vrlo tanku granicu između igre i stvarnosti, borbe i plesa, s vrlo jasnom porukom o tome da nasilju treba reći NE. Dijalog, stvaralaštvo, ljubav i poštovanje prema drugima – to su supermoći koje spašavaju živote. Ovu atraktivnu hit predstavu, gledati će oko 170 učenika viših razreda OŠ Sv. Filip i Jakov.

Gostovanje predstave Superjunaci sufinancirano je sredstvima Ministarstva kulture Republike Hrvatske, a ostvareno je u suradnji Udruge “U pokretu” iz Zadra, OŠ Sv. Filip i Jakov i Teatra Poco Loco iz Zagreba.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program