U GAŽENICI ODRŽAN PROSVJED KAKAV NE MOŽETE NI ZAMISLITI Bulj izvijestio o dvojici, mi imamo svjedoke da se čuo glas najmanje četvorice… EVO DETALJA…

Objavljeno: 26.3.2018. u 15:47
Autor: , e-mail: online@znet.hr

Danas je u Gaženici održan dugo najavljivani prosvjed dijela zadarske opozicije. Najavio ga je Miro Bulj, uglednik iz MOST-a, koji ozbiljno konkurira Letici u poznavanju svih tema i šire, a pojavili su se i Pupić i Dvorski i Malta. I još neki tip. Taj nije govorio.

Zapanjujući događaj Bulj je prenosio na Facebooku, naravno, a za one koji nemaju Facebook, poslao je i priopćenje. I onda šok. Ni riječju nije spomenuo ni Pupića ni Maltu.

“… govorili su Miro Bulj i Marjana Šešelja Botić…” – stoji u priopćenju.

Pa smo ostali zblenuti. Je li Bulj ostavio doma naočale ili slušni aparat, jesu li Pupić i Dvorski govorili iz publike ili sa scene? Je li i Bulj uopće bio? Jesu li Pupić i ovaj drugi vidjeli Bulja, ako on nije vidio njih? Sve te interesantne teme nažalost će ostati misterij.

Sve u svemu, Pupić opet nije bio na poslu, a nema dugo ni da se probudio, učinilo nam se jer je pričao nemušto o tome da je “načuo da se u potkoncesiju planiraju dati poslovi” koji su ima pola godine već raspoređeni legalno i legitimno!?

Botićka je militaristički pokušavala poentirati nešto, divlje raspuštene kose i nabrijanog izraza lica.

Malta nije ni riječ rekao.

Sve u svemu, show.

Oko famozne četvorice – četrdeset i osam novinara iz šezdeset i tri zadarske redakcije. Da je koji Koreanac zalutao u Gaženicu jutros oko podne, ne bi ga nitko razuvjerio da se u Luku nije iskrcao najmanje drug Tito.

Eto toliko o nastavku nepotrebne, nesuvisle i krajnje destruktivne rapsodije o Gaženici.

Pokušala sam ja to finije prepričati, kako to radi moj kolega Opačić koji oplete po jednome tako da prisjedne drugome, pa si danima u muci što je pjesnik i komu uopće htio reći, sve sistemom nezamjeranja, ili neizravnog zamjeranja, kako tko hoće, ali mi se ne da. Moraš biti posebno talentiran pa da jedan huliganski pokret, koji niti to čak nije, opišeš proznim tekstom i vineš u njima neslućene visine ozbiljne politike i filozofije čak.

Današnji prosvjed u Gaženici – ako je to bio? – ipak je poslužio nekoj svrsi:

- pokazao je koliko ljudi okupljaju zadarski politički huligani;

- i potvrdio da nemaju blage veze o čemu pričaju.

I to da Pupić nema podršku MOST-a, ako je to uopće bitno?

Niti je pozvan jutros u Gaženicu, niti najavljen, a ni spomenut u naknadnom priopćenju.

Bolje bi bilo da se pojavio na poslu, pa zaradio konačno nešto od svega u čemu uživa vikendom, kada nas ne maltretira.

P.S. Jako je bitno i zanimljivo pitanje – zbog čega se još nije dogodio pravi “veliki prosvjed u Gaženici” koji najavljuje Pupić osobno već danima. Zbog čega do danas nije prijavljeno okupljanje zadarskoj Policiji i gdje je zapelo? Bit će da je Opačić u pravu kada otvara pitanje manipulacije masama od strane ovog velemajstora? Jer, škakljivo je to s prosvjedom. Što ako do njega dođe, a ne dođe nitko, kao što neće? Pupić ipak nije toliko glup. Sve dok je u najavi, prosvjed ne može pokazati da iza njega stoji – nitko nego on sam. I tisuće kvadrata nekretnina, milijuni sumnjivih kredita i milijarde problema oko objašnjenja istih. Svi koji imaju nešto protiv toga da zaživi projekt Gaženica slutimo da su danas u Gaženici i bili. I točka.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 3.2/5 (11 votes cast)
U GAŽENICI ODRŽAN PROSVJED KAKAV NE MOŽETE NI ZAMISLITI Bulj izvijestio o dvojici, mi imamo svjedoke da se čuo glas najmanje četvorice... EVO DETALJA..., 3.2 out of 5 based on 11 ratings

3 komentara za “U GAŽENICI ODRŽAN PROSVJED KAKAV NE MOŽETE NI ZAMISLITI Bulj izvijestio o dvojici, mi imamo svjedoke da se čuo glas najmanje četvorice… EVO DETALJA…”

 1. I, jopet pamfletići!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 2. Ako je ovo pamfletić kako to kaže naš eh…, kako on onda naziva sve one izjave i najave oko, kako oni kažu “sporne koncesiju za luku Gaženica”, i on zna, da su upravo te izjave i najve primjer pravih pamfleta i obmana naših građana.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 3. Hi hi hi…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program