INSPEKTOR PUPIĆ BAKRAČ IZGUBIO ŽIVCE Nakon što je Hajdaša Dončića nazvao “magarcem”, ministru Butkoviću noćas javno zaprijetio!?

Objavljeno: 17.3.2018. u 10:51
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Premda mu zbog nedavnih događanja već prijete sankcije zbog mogućeg neetičnog ponašanja u službi, ili moguće baš uslijed toga, inspektor za ribu u Zadru Marko Pupić Bakrač izgubio je sve živce i noćas ispisao prijetnju ministru mora, prometa i infrastrukture Olegu Butkoviću:

“Građani grada Zadra i Zadarske županije su revoltirani. Zakon akcije i reakcije kaže da za svaku akciju (silu) postoji jednaka ali suprotna reakcija. Koja je reakcija na izvrgavanje prava i nepravdu?”

Obzirom da, bez ikakva vidnog razloga, inspektor Pupić Bakrač nije dovršio započetu misao o “akciji i reakciji”, njegovo noćašnje pismo ministru jasno se interpretira kao moguća prijetnja? Pupić Bakrač lako je mogao specificirati da je kao vid “reakcije” u pripremi prosvjed – ili tomu slično, ali to nije naveo, već je ciljano ostavio otvorenim pitanje kakva se (sve) reakcija može dogoditi na ono što je on doživio kao nepravdu!?

Razlog više za zabrinutost leži i u činjenici da je riječ o inspektoru koji sebi (i svojoj obitelji) dopušta i najincidentnija ponašanja, svima drugima nezamisliva. Prije četiri godine, podsjetimo, jednako javno je ministra Hajdaša Dončića nazvao “magarcem”:

… i to (samo) stoga što je bio revoltiran činjenicom da mu je supruzi zbog teškog ekonomskog stanja u državi uskraćen bonus od gotovo 200 tisuća kuna. Koji je ova svejedno uzela – dodajmo u prilog gornjoj tezi o principu ponašanja inspektora i njegove obitelji.

Ako svemu tome pridodamo i objavu s Facebooka ovog inspektora od prije dan i pol, a gdje nepoznatoj osobi objavljuje nekakvu “osvetu”, bez jasnog objašnjenja i(li) povoda, stvar poprima dodatnu težinu:

Kako smo uvodno napisali, Pupić Bakrač je ovih dana već pod ispitivanjem zbog mogućeg kršenja Etičkog kodeksa državnih službenika. Što tek može slijediti nakon noćašnjeg ispada, ostaje da vidimo. Dokle jedan državni službenik može otići?

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 3.0/5 (10 votes cast)
INSPEKTOR PUPIĆ BAKRAČ IZGUBIO ŽIVCE Nakon što je Hajdaša Dončića nazvao "magarcem", ministru Butkoviću noćas javno zaprijetio!?, 3.0 out of 5 based on 10 ratings

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program