TBF na Zrmanja Adventures Festivalu

Objavljeno: 13.2.2018. u 16:51
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Manifestaciju Zrmanja Adventures Festival prepoznala je i WWF Adria – svjetska nevladina organizacija za zaštitu prirode te će ovogodišnji festival ujedno biti dijelom višegodišnje nacionalne kampanje „Naše rijeke, naše blago!” s ciljem zaštite hrvatskih rijeka od štetnih projekata izgradnje neodrživih hidroelektrana.

Namjera je organizatora da festival uz uživanje u netaknutoj prirodi pruži sudionicima dobru zabavu, a to osigurava koncert megapopularne spliske grupe TBF. Nastupit će u subotu, 28. travnja, nakon dodjele medalja pobjednicima Traila Tri rijeke, u centru Obrovca, na nogometnom igralištu uz samu rijeku Zrmanju. Vjerujemo da će ovo i za one koji su u njihovoj glazbi uživali više puta, biti jedinstven doživljaj.

Novost je i mogućnost da sudionici, uz prijavu na bilo koju disciplinu, borave u za tu priliku organiziranom kampu (sa sanitarnim čvorom), bez dodatnih troškova, u centru Obrovca.

Zrmanja Adventures Festival održat će se od 27. do 29. travnja, s porukom Zaštitimo Zrmanju i njene pritoke! Ova turističko sportska manifestacija teži promociji posebnog oblika sportskog, seoskog i izletničkoj turizma, a posebice predstavljanju južnih padina Velebita, rijeke Zrmanje i Krupe s pritokama, te bukovačkog krša i prepoznavanja njegovog velikog potencijala.Festival će 2018. godine u tri dana kroz izvedbu StandUpPaddle štafete, Trail-a Tri rijeke i Rafting regate pokazati svu ljepotu ovog prostora.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 2.5/5 (2 votes cast)
TBF na Zrmanja Adventures Festivalu, 2.5 out of 5 based on 2 ratings

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program