JESTE LI VIDJELI NOVI GRAĐEVINSKI PROJEKT OBITELJI PUPIĆ-BAKRAČ? “Baš ga briga, pun je ko brod. Gradi novu kuću pored vile s bazenom i lipo se kupa. Tko zna zna!” – evo o čemu je riječ…

Objavljeno: 28.2.2018. u 08:01
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Prekjučerašnja objava Z NET portala da bračni par Pupić Bakrač otplaćuje skoro dva milijuna kuna kredita mjesečno po otprilike 32 tisuće kuna unatoč tomu što je jedan od njih bez posla, a drugi na činovničkoj plaći, sasvim razumljivo, izazvala je popriličnu pažnju Zadrana, baš kao i jučerašnja snimka veterinarskog inspektora kako se u radno vrijeme kupa na bazenu Višnjik.

“Ova naša država je za neke baš raj na zemlji.” – zaključila je jedna čitateljica, dok je druga dodatno pojasnila pojam “raja” u ovoj obitelji:

“Ma boli ga briga, pun je ka brod. Gradi sebi novu kuću i lipo se kupa. Tako i treba – ko zna zna!”

“Tko je nama kriv pa ne znamo?!” – “priznala” je prva.

“Upravo to. Ima vilu sa bazenom, a sad gradi drugu udaljenu 69 metara i još se kupa. Ok, gradiš, radiš, ali on se kupa i ima. E to treba znati i baš mu zavidim!”

Tvrdnje čitateljice pokazale su se točnima.

Još jedna novost iz kuće Pupić-Bakrač, otkrivamo, uistinu je zemljište nešto manje od tisuću kvadrata, svega koji metar udaljeno od postojeće njihove Ville Mirakul na Petrićima.

Vlasnica – Katica Pupić Bakrač:

 

Evo što točno mislimo pod “koji metar”:

Čestica broj 231/6 ona je na kojoj je “Mirakul”, a na 231/10 niče novi projekt ove akcijske obitelji.

Još bolje ilustracije radi, evo o čemu govorimo…

Ovo je Mirakul:

Usput rečeno, snimljen 2011. godine, by Google.

Danas to izgleda ovako:

… a ovo zemljište udaljeno četiri kuće, i na kojemu niče novo zdanje:

Što kažete?

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 4.0/5 (4 votes cast)
JESTE LI VIDJELI NOVI GRAĐEVINSKI PROJEKT OBITELJI PUPIĆ-BAKRAČ? "Baš ga briga, pun je ko brod. Gradi novu kuću pored vile s bazenom i lipo se kupa. Tko zna zna!" - evo o čemu je riječ..., 4.0 out of 5 based on 4 ratings

6 komentara za “JESTE LI VIDJELI NOVI GRAĐEVINSKI PROJEKT OBITELJI PUPIĆ-BAKRAČ? “Baš ga briga, pun je ko brod. Gradi novu kuću pored vile s bazenom i lipo se kupa. Tko zna zna!” – evo o čemu je riječ…”

 1. Vicenca Fabro

  bravo,čestitke obitelji Pupić Bakrač na proširenju, pa imaju sina nevjestu koji su oboje doktori medicine ne će valjda spavati kao neke ljenčine u tuđim stanovima.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 2.3/5 (3 votes cast)
  • Doktori medicine,kažeš?Super i tribaš biti ponosan na njih,samo moraš priznati da su do jučer studirali i da je i njih tribalo financirati.Istina da je sve jeftinije u BiH,ali i tu je popriličan trošak,uz sve što ste “izgradili”,bojim se da ni mnogi tvorničari na zapadu,nisu u stanju tako posložiti financije.
   Zaraditi nečega 10,a trošiti 50,to se može samo u ovom našem glibu,od kojeg se ne možeš oprati,ni u bazenu za radnoga vrimena.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
 2. Pa zar opet,sine Brute????????? Ajme nama!!!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
 3. uf…koliko ovakvih Pupića IMA ! … jako puno … sve se gradi na teret firme…radnika….ništa NOVO ! …Čemu služi DORH….USKOK… !

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (5 votes cast)
  • Djelatnici DORH-a i USKOK-a rade isto što i Pupići,nažalost.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
 4. aj baci malo asfalta na tu ispod ulicu jer nam kiša bili put odnila da ti gosti okolo ne ulaze i zadovoljni svi…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program