BIVŠA DIREKTORICA ZRAČNE LUKE I NAKON SMJENE NIŽE SJAJNE POSLOVNE USPJEHE Katica Pupić Bakrač postala vlasnica i posljednja tri od ukupno devet apartmana u zgradi na Pagu – evo koliko vrijede…

Objavljeno: 23.1.2018. u 07:00
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Otkako je smijenjena, bivša direktorica Zračne luke Zadar Katica Pupić Bakrač niže nevjerojatne uspjehe u privatnom biznisu.

Iz Zračne luke Zadar otišla je gotovo bez ičega u odnosu na imovinu koju danas posjeduje. U svega nepunih pet godina postala je vlasnica apartmanske zgrade prvi red uz more u turistički atraktivnoj Dinjišci na Pagu, te luksuzno opremljenih, novorenoviranih apartmana u Zadru.

Da je po odlasku sa ZL Pupićeva postala vlasnica skoro cijele apartmanske zgrade u Dinjišci na otoku Pagu, u nekoliko smo navrata pisali, a o istoj se interesiralo i Državno odvjetništvo, no novost je da se Pupić Bakrač upisala i na dodatna tri apartmana, odnosno da je odnedavna apsolutna vlasnica najzanimljivije zgrade u županiji.

Ovo je stanje iz travnja prošle godine:

A ovo od danas:

Od zadnjeg našeg pisanja, dakle, Katica Pupić Bakrač postala je vlasnica još tri stana/apartmana, i to:

- stana na prvom katu zgrade, koji se sastoji od hodnika, dnevnog boravka-kuhinje-blagovaonice, sobe, kupaonice i terase, ukupne neto korisne površine 49,69 m2, te pripadajućeg vanjskog parkirališnog mjesta;

- stana u potkrovlju zgrade, koji se sastoji od hodnika, dnevnog boravka-kuhinje-blagovaonice, sobe i kupaonice na galeriji, ukupne neto korisne površine 77,35 m2, te pripadajućeg vanjskog parkirališnog mjesta;

- te stana na prvom katu zgrade, koji se sastoji od dnevnog boravka-kuhinje-blagovaonice, hodnika, dvije sobe, kupaonice i terase, ukupne neto korisne površine 57,79 m2, te pripadajućeg vanjskog parkirališnog mjesta.

Sveukupno, govorimo o apartmanima vrijednim 339.000 eura. Do te vrijednosti dolazimo uzmemo li za izračun cijenu kvadrata od 1,833 eura, koliko su Pupićevi svojevremeno u oglasu tražili za jedan od svojih apartmana u Dinjišci.

Prva dva apartmana s gornje liste Katica Pupić Bakrač kupila je od tvrtke Kali gradnja, u vlasništvu Krešimira Miličevića, a treći od Mirze Hasaničević.

Tereta na zgradi u vidu kredita, hipoteke ili kakvog trećeg duga – nema, dakako.

Bivša direktorica čini se da je u vrlo kratkom periodu naprosto iskeširala spomenutih preko 300 tisuća eura Miličeviću i Hasaničević.

Teško se, stoga, oteti dojmu da je obitelji Pupić Bakrač zaista krenulo tek po Katičinoj smjeni u Zemuniku? Renovirali su i proširili apartmane na Petrićima, pretvorili ih u luksuzne, sagradili bazen i uveli bogatu wellness ponudu, te postali vlasnici petsto i nešto stambenih kvadrata na Pagu, ukupne vrijednosti milijun eura. Opet, prema njihovoj vlastitoj procjeni. Sasvim solidno, zar ne?

JEDNIM UDARCEM DVIJE MUHE U posao iznajmljivanja aktivno se uključio i suprug Marko

Marko Pupić Bakrač, suprug bivše direktorice ZL, odnedavna se i aktivno, javno uključio u posao iznajmljivanja ukupno 14 obiteljskih apartmana.

Na Facebook stranici koja je dosad služila za njegov politički, uvjetno rečeno, aktivizam, sada su i linkovi koji vode do ville u Zadru i zgrade u Dinjišci:

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 5.0/5 (7 votes cast)
BIVŠA DIREKTORICA ZRAČNE LUKE I NAKON SMJENE NIŽE SJAJNE POSLOVNE USPJEHE Katica Pupić Bakrač postala vlasnica i posljednja tri od ukupno devet apartmana u zgradi na Pagu - evo koliko vrijede..., 5.0 out of 5 based on 7 ratings

6 komentara za “BIVŠA DIREKTORICA ZRAČNE LUKE I NAKON SMJENE NIŽE SJAJNE POSLOVNE USPJEHE Katica Pupić Bakrač postala vlasnica i posljednja tri od ukupno devet apartmana u zgradi na Pagu – evo koliko vrijede…”

 1. E moj narode, a mi se “divimo” velikoj empatiji njenog supruga i njegovoj navodnoj brizi za napaćeni i opljačkani nrvatski narod, dok njegova supruga “pošteno” i nezaposlena za par godina zaradi nekoliko stotina tisuća, ne kuna, nego eura.
  Toliko o empatiji i poštenju obitelji pupić-bakač.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.2/5 (5 votes cast)
 2. u pm.. ima li ova država policiju?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.8/5 (4 votes cast)
 3. Vicenca Fabro

  Čestitke vrijednoj i poduzetnoj gospođi Katici Pupić na pametnom ulaganju svojih poštenjem stečenih novaca. OVO JE PRIMJER KOJEGA TREBA POZDRAVITI

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 2.0/5 (4 votes cast)
 4. Nema frke rista. Svoje stručne ekonomske procjene proslijedi Uskoku.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.0/5 (4 votes cast)
 5. stoka sitnog zuba

  ooooo

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
 6. E…i koja je poruka ovoga svega?

  Kaliprst!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.0/5 (2 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program