NIJE PROŠAO IZVANREDNI LIJEČNIČKI PREGLED: Tomislav Horvatinčić zbog sinkope trajno vratio vozačku dozvolu

Objavljeno: 07.12.2017. u 14:20
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Niti dva mjeseca nakon što je oslobođen optužbi da je skrivio nesreću u kojoj su poginule dvije osobe, Horvatinčić je vlastima vratio vozačku dozvolu.

Tomislav Horvatinčić vratio je svoju vozačku dozvolu nakon što mu je izvanrednim liječničkim pregledom utvrđena trajna nesposobnost zbog sinkope, potvrđeno nam je iz MUP-a RH.

Policija je još 22. studenog tražila od Tomislava Horvatinčića da joj u roku od 15 dana dostavi uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti za upravljanje vozilima, a s obzirom na to da ga je Općinski sud u Šibeniku oslobodio optužbe da je skrivio pomorsku nesreću u kojoj su 2011. poginuli talijanski supružnici, ustvrdivši da on u tzv. stanju sinkope, odnosno kratke nesvjestice nije mogao vladati svojim postupanjem ni voljom.

Horvatinčić je u propisanom roku i obavio specijalistički liječnički pregled, te mu je utvrđena trajna nesposobnost za upravljanje vozilima zbog sinkope. Nakon toga je odlučio vratiti vozačku dozvolu policiji.

Trenutno u MUP-u pišu rješenje kojim se Horvatinčiću vozačka dozvola i službeno oduzima.

Zanimljivo je da je odmah nakon presude suda u Šibeniku policija kontaktirala Horvatinčićevog liječnička opće prakse koji je potvrdio dijagnozu sinkope, no nije ocijenio da bi to trebao biti razlog za nesposobnost za vožnju.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

2 komentara za “NIJE PROŠAO IZVANREDNI LIJEČNIČKI PREGLED: Tomislav Horvatinčić zbog sinkope trajno vratio vozačku dozvolu”

  1. Izgleda da ta sinkopa nešto dugo postoji kod dotičnoga.Davno je on počeja oduzimat živote svojim prometalima.Sve likare opće prakse,kod kojih se dotični ličija,sad na optuženičku sidalicu,jer nisu poduzeli radnje,koje su tribal.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
  2. Koja zaj…cija zdravog razuma.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program