Facebook drama u zadarskom SDP-u

Objavljeno: 17.7.2017. u 10:45
Autor: , e-mail: online@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Sva politika zadarskog SDP-a odvija se na Facebooku. Tko nema svoj profil, može ići u HDZ. I ide. Zbog takve taktike, uz ostalo, i gube na svim izborima. Nakon njihovih gradskih vijećnika na prošlotjednoj sjednici, saznao je to jučer i šef SDP-a s Bilog briga, pa objavio da podnosi ostavku. Gdje drugdje nego na Facebooku.

Ne sviđa mu se što je SDP izgubio izbore i još manje mu se sviđa što ga je šefica Sabina izbrisala s liste Facebook prijatelja pa sad ne može pratiti njene najnovije selfije.

“Evo vidim da više nisam na popisu frendova moje predsjednice GO Sabine Glasovac. A još uvijek sam nominalno predsjednik GO SDP Bili Brig (13.000 stanovnika”, požalio se ovaj na svom Facebooku.

Al briga ga, kaže dalje, što nije na popisu njenih prijatelja, “jer ona se ponijela kao neprijatelj grada Zadra”.

Dva mjeseca od izbora, na minimalnih +35, to je primarno.

Nekoga vrućina opeče, druge ohladi, pa i ovaj SDP-ovac tek sad shvaća da je gotovo do 2021. Prošla baba s kolačima. I Sabina sa biciklom, uz natpis “Zadar su ljudi”. Jesu. I debela većina njih zaokružila je HDZ.

Najvećoj većini je promaklo da su izbori. Oni imaju Internet, al nemaju Facebook.

U nastavku naš junak dana kaže da “odlazi jer ne želi biti optužen za suodgovornost”.

“Njena (Sabinina, op.a.) lista kandidata za GV Grada Zadra je dokaz da nije ni htjela dobiti lokalne izbore. Njoj je Zadar odskočna daska da se vine u profesionalne političare i da pobjegne od mučne profesije profesora (dupla plaća, najmanje). Nije nju briga za Zadar. Da bi netko volio Zadar mora imati ovdje neki korijen. Ona ga nažalost nema. Zna ona da je Zadar nije prihvatio i nikad neće. Neće prihvatiti niti nju niti njezine pulene. Ne bih želio sad o imenima, jer su njezini puleni meni izuzetno dragi ljudi, ali ni oni nemaju ovdje korijena i Zadar ih neće nikad prihvatiti…“ – dodaje ovaj sad kad se više nema što dodati.

Još jedan politički genije iz SDP-a. Čekaš da se sastave liste, pa čekaš da prođe kampanja, pa izbori, pa još dva mjeseca hiberniraš i onda poludiš jednog jutra usred žege, kad te šefica izbaci sa Facebooka.

Da su Sabina i Novoselović Slavonci, Gaši Turčin, a od između negdje da dolaze i Dragić i Vrodljak, moglo se konstatirati lako i u ožujku. Al u ožujku je Facebook bio aktivan, pa nije bilo dreke. Nema veze što idu izbori i što je opet biti ili ne biti. Bilo je “zajedno smo skupa” i bilo je sve b.o.

Da SDP-ovcima u Zadru načas isključe struju, nikad nitko ih više ne bi okupio. Toliko je to homogena ekipa.

Pa nekako nije ni čudo koliko sporo do SDP-a vijesti putuju. Ko nečim omamljeni uspiju se probuditi tek s vremena na vrijeme i – dok se saberu, već je odavno gotovo. Ko neki pijani medvjed koji se nakon svakog zimskog sna šokira spoznajom da je došlo proljeće.

Do kraja ljeta očekujemo da im netko javi da više nema Jugoslavije, da je umro Račan i da je Novoselović prije član Akcije mladih nego SDP-a.

Tek onda treba pratiti Facebook…

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
Facebook drama u zadarskom SDP-u, 5.0 out of 5 based on 4 ratings

3 komentara za “Facebook drama u zadarskom SDP-u”

 1. Aaa, počeli smo “šarati”! Odmor od Marka….

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • stokan sitnog zuba

   a i vrime je više, ali. doći će on opet na red
   “hiberniraš i onda poludiš jednog jutra usred žege,”
   i eto opet njega (marka)
   hihihi

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 2. Vi ste jedna najobičnija sjevernokorejska tvorevina.
  Demokracija je je za vas taboo i nepoznanica.

  SVE!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program