MILIJUNSKA AFERA U OBITELJI PUPIĆ BAKRAČ Pitanja za suprugu i punicu, Katicu Pupić Bakrač i Mandicu Topić: “Odakle direktorici Aerodroma i radnici iz Maraske milijunske nekretnine?”

Objavljeno: 19.7.2017. u 09:48
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Kandidatu sa lokalnih izbora zadarske podružnice Akcije mladih, 49-godišnjem Marku Pupiću Bakraču, za Praznik rada postavili smo pitanja o porijeklu zadivljujućeg obiteljskog bogatstva (fotografije možete pogledati OVDJE). Na pitanje sasvim uobičajeno u modernoj demokratskoj praksi, međutim, vijećnik od kojega smo naučili na stalnu galamu, priopćenja i obraćanja, ne samo da do danas nije odgovorio, već je otad potpuno zanijemio i na gotovo sve ostale teme. Umjesto odgovora na jasna i konkretna pitanja o imovini, redakcija Z NET portala u jednom je trenutku zaprimila “tek” prijetnju (o tome više OVDJE).

U međuvremenu doznajemo i za nove stavke u imovinskoj kartici Pupića Bakrača – još dva stana u Zagrebu!? (ČITAJTE OVDJE)

Dva i pol mjeseca bez odgovora o važnim pitanjima čovjeka kojemu je povjerenje za zlostavljanje zadarske javnosti poklonilo okruglih 168 ljudi (preferencijalno glasovanje iz rujna 2016.), ponukalo nas je da ista pitanja ponovimo, ali drugim adresatima.

Obzirom da je imovina obitelji Marka Pupića Bakrača bila predmetom istrage DORH-a, obzirom da je prema javno dostupnim podacima/saznanjima stečena u periodu kada je on bio bez posla, supruga nije imala prihoda pored fiksne plaće sa Zračne luke Zadar, a punica Topić na koju se kao velikog investitora u Dinjišci nespretno pokušao vaditi u mirovinu je otišla s mjesta radnice u Marasci… i posebno, obzirom na to da je dobar dio predmetne imovine koju uživa županijski skupštinar Marko Pupić Bakrač zapravo u formalnom vlasništvu njegove supruge koju njegova politička aktivnost smješta jednako kao njega u epicentar interesa javnosti… tražimo danas sljedeće odgovore:

- od Katice Pupić Bakrač, u funkciji bivše direktorice Zračne luke Zadar i supruge najnametljivijeg zadarskog političara, neumornog pretendenta na sve najviše funkcije u Zadarskoj županiji:

1. Koje nekretnine posjedujete?

2. S koliko točno stanova u Zagrebu raspolažete, te kada su i kako stečeni?

3. S kojim je sredstvima Vaša majka, umirovljena radnica Maraske, uspjela bez kune kredita sagraditi predmetnu zgradu 2011. godine, a kojoj ste Vi danas vlasnica?

4. Je li koincidencija da je predmetna zgrada sagrađena upravo u vrijeme najvećih građevinskih radova na Zračnoj luci Zadar?

5. Je li umirovljenici Topić zgradu u Dinjišci sagradila ista građevinska tvrtka koja je bila u isto vrijeme angažirana na najvećim građevinskim radovima u ZL Zadar?

6. Uslijed kojih okolnosti ste upravo Vi 2015. godine postali vlasnica najvećeg dijela zgrade u Dinjišci?

- i od gospođe punice Pupića Bakrača, Mandice Topić:

- zašto ne podijelite s ostatkom Hrvatske tajnu o tome kako s radničkom mirovinom sagraditi zgradu uz more u Dinjišci?

Dakako, ponavljamo i pitanja Marku Pupiću Bakraču:

1. U oglasu za prodaju apartmana u Dinjišci stoji da je riječ o “novogradnji”, i to “iz 2011″. Do sada ste tvrdili da je zgrada od prije rata. Kad je, dakle, sagrađena zgrada u Dinjišci i sa kojim, čijim sredstvima?

2. Je li točno da ste u vrijeme gradnje na Pagu Vi bili bez posla?

3. Kratko nakog našeg pisanja o zgradi uz more u Dinjišci, Vaša je punica prenijela svo vlasništvo na Vašu suprugu. Pod kojim novonastalim okolnostima?

4. Koja je tvrtka gradila zgradu na Dinjišci?

5. Je li ista tvrtka gradila Aerodrom, u isto vrijeme?

6. Tko je vlasnik stana u naselju Špansko u Zagrebu, koji iznajmljujete?

7. Tko je vlasnik stana na Bundeku, koji ste prodavali?

8. Je li točno da su Vaši roditelji baš kao i Vi i Vaša supruga, cijeli radni vijek živjeli od plaće koju im je davala država, odnosno ni dana nisu proveli u privatnom sektoru?

9. Konačno, je li istina da ste prije koju godinu kupili i treći stan u Zagrebu?

10. Dakle, odakle lova:

a) ako Vi niste radili

b) ako je supruga radila za plaću, u javnoj firmi

c) ako je njena majka živjela i živi od mirovine radnice u Marasci

d) ako su vaši roditelji živjeli od liječničke i učiteljske plaće?

Sva navedena pitanja poslana su danas na više adresa, pa vjerujemo da će netko već pronaći načina oraspoložiti obitelj Pupić Bakrač da na njih konačno i odgovori. Javno.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 3.8/5 (20 votes cast)
MILIJUNSKA AFERA U OBITELJI PUPIĆ BAKRAČ Pitanja za suprugu i punicu, Katicu Pupić Bakrač i Mandicu Topić: "Odakle direktorici Aerodroma i radnici iz Maraske milijunske nekretnine?", 3.8 out of 5 based on 20 ratings

13 komentara za “MILIJUNSKA AFERA U OBITELJI PUPIĆ BAKRAČ Pitanja za suprugu i punicu, Katicu Pupić Bakrač i Mandicu Topić: “Odakle direktorici Aerodroma i radnici iz Maraske milijunske nekretnine?””

 1. Jednostavno Pupici ignoriraju javni interes oko njihove imovine ali zato vrlo lako druge prozivaju i propitkuju sto je i kako netko stekao s popisa imovinske kartice..
  Vec vidjen scenarij ..

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 2.6/5 (5 votes cast)
 2. Ima li itko u toj obitelji ista obraza pa da se konacno zasrami?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.0/5 (4 votes cast)
 3. Kad bi bio “mudo” u Hrvatskoj i svim Pupićima i svim Sanaderima uzeo ono što je od naroda oni ne bi imali više no 1990 a tad nisu ni psa imali.
  U Zadru ima oko dvije tisuće Sanadera pljačkaša države na ovaj ili onaj način pa tako već dvadesetak i ostatak godina pa iskalkulirajte pa tako redom sedam tisuća pljačkaša grad Zagreb,tisuća grad Pula, Rovinju, Rijeka, Osijek, Vukovaru, Vinkovci, Šibenik, Dubrovnik pa ćete vidjeti da neće država ni lipe duga imati

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.6/5 (5 votes cast)
 4. Pa ta pitanja postavite instituciama koji itekako gutaju novac poreznih obveznika. Podsjetite me tko je pravomoćno osuđen i tko je vratio novac u proračun od “kapitalaca”. Ali, za takva pitanja nemate muda.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
  • To isto (slično) san i ja napisa nekidan…
   Pa me prozvalo ka da san ratni zločinac.

   Sve!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 3.0/5 (4 votes cast)
 5. @xy

  Potpisujem u cijelosti!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.0/5 (4 votes cast)
 6. Vicenca Fabro

  smeta vam Marko pa ga diskreditirate izmišljotinama. NA TOLIKO PISANJA VEĆ BI SE SVI DRŽAVNI ODVJETNICI PROBUDILI DA TO IMA VEZE SA ISTINOM

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 2.5/5 (4 votes cast)
 7. Rekoh ja: ženska se pali samo na Marka!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 2.3/5 (3 votes cast)
 8. Pošteni i oni drugi

  Tko je pošten i ima sve dokaze o porijeklu imovine nema se što pjeniti bilo od koga da se proziva Takvi mirno spavaju i nema nikakve panike.
  Druga je priča čim se počne pravdati u stilu zašto samo mene a ostale ne? Tu već nisu čista posla.
  Dakle, kad si u javnosti onda je normalno da se pita sve i svatko , nekog više nekog manje ovisi koliko taj tlači druge.
  I u ovom slučaju sasvim opravdano je pitati porijeklo imovine i kako rekoh na početku nema straha ako je sve ok
  a ako nije onda se traže raznorazne izlike i protunapadi.
  Sasvim jednostavno.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
 9. @Pošteni i oni...

  Nema problema, admine, bitno je da si ti pročitao! Svatko zna svoju poziciju i financijere!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.0/5 (4 votes cast)
 10. Nja-Prc-Prc

  Pa stvarno više si dosadna. Podnesi kaznenu prijavu protiv dotičnog za protupravnu imovinsku korist pa će državno odvjetništvo po službenoj dužnosti morati provesti istragu. Možeš podnjeti i anonimnu prijavu.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 2.7/5 (3 votes cast)
 11. Pitanje je sasvim nepotrebno i vidi se iz aviona u kom smjeru ide. Postoje državne institucije koje bi trebale izvršiti provjeru porijekla imovina svih političara, ali neće jer bi svi, crveni, plavi i zeleni pali.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program