PUPIĆ BAKRAČ SE OGLUŠIO NA PITANJA O PORIJEKLU IMOVINE Anketa: Tko je, po vama, platio obiteljsko bogatstvo kandidata za župana Akcije mladih i Mosta?

Objavljeno: 19.5.2017. u 08:28
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Z NET portal već tjednima poziva kandidata za župana Akcije mladih, Marka Pupića Bakrača, da javnosti preda iliti objasni svoju “imovinsku karticu”, i to iz više razloga. Prvo, jer je to uobičajena demokratska procedura, drugo, jer je niz nejasnoća, uvjetno rečeno, u dosadašnjim saznanjima o istoj i treće, jer bi vjerodostojno bilo od upravo tog i takvog kandidata da prvo javnosti i biračima konačno pojasni proces bogaćenja svoje obitelji koja od pamtivijeka živi isključivo na državnim jaslama pa opet s današnjim danom posjeduje milijunske nekretnine.

Pupić Bakrač u konačnici se oglušio o naše prozivke, baš kao što se oglušio i na drugo pravilo demokratske procedure u kampanji za izbore, a ono bi bilo da se biračima ponudi program ili makar kakav konkretan plan razvoja područja u kojemu se izlazi na izbore.

Zbog svega navedenog, jer nam ne preostaje drugo no da sami procjenjujemo, o cijeloj ovoj stvari tražimo mišljenje čitatelja:

Tko je, po vama, platio obiteljsko bogatstvo kandidata za župana Akcije mladih i Mosta?

Loading ... Loading ...

Vrijedi podsjetiti… Kako smo ovih dana donijeli, “rebus Pupić-Bakrač” s kojim se bavimo od 2013. otprilike sadržan je u sljedećemu:

1. Stanje 2008. godine.

Punica Marka Pupića Bakrača, majka bivše direktorice Zračne luke Zadar, Katice Pupić Bakrač, vlasnica je zemljišta prvi red do mora u Dinjišci. Zet ne radi nigdje, ona sama živi od mirovine i ne gradi se ništa.

2. Godina 2009.

- odabire se izvođač i počinju milijunski radovi na dogradnji terminala Zračne luke Zadar;

- kreću milijunski radovi i u Dinjišci.

Jedan te isti izvođač, čovjek istog imena i prezimena, svakoga jutra šalje bagere, dizalice i mješalice – jedne u Zemunik, druge u Dinjišku, gdje iz prašine, od temelja niče zdanje na tri etaže (fotografije u prilogu) – skoro sve na ime umirovljenice iz Maraske, punice Marka Pupića Bakrača. Bez kune kredita. Tek mali dio na tvrtku izvođača radova sa Zemunika!?

3. Snimljeno u ožujku 2012.:

Kuća se trenutačno namješta, i to poprilično luksuzno, i vrlo skoro kreće rentanje. Sve vidljivo na fotografijama dolje formalno i dalje potpisuje umirovljena radnica Maraske, Pupićeva punica:

4. Godina 2014.

DORH istražuje porijeklo imovine Pupić-Bakračevih, Marka i Katice.

5. Godina 2015., 10. lipnja

Katica Pupić Bakrač više nije direktorica Zračne luke. Njena majka, punica Marka Pupića Bakrača, sve svoje vlasništvo u Dinjišci prepisuje na nju. Vlasnica luksuznih apartmana uz more postaje Katica Pupić Bakrač.

I tako dalje i tako dalje.

Nismo pitali je li istina da su se drugi apartmani, oni na zadarskim Petrićima, u skladu sa tvrdnjama svjedoka sa Zračne luke, zaista punili pilotima i stjuardesama, po naputku direktorice Zračne luke.

Nismo pitali za ulogu u krađi konja.

Nismo pitali ni za ulogu oca u dramaturškom procesu oslobađanja od odgovornosti za krađu konja Marka Pupića Bakrača.

Nismo pitali za presudu za klevetu…

… ni za ulogu supruge u lopovluku nedavno otkrivenom na ZL.

Ni za famozne pločice koje je također po svjedočenju mnogih postavljala tvrtka supruge poznatog zadarskog političara – redom iste, na Zračnoj luci i u Dinjišci…

Ništa od toga nismo pitali 50-godišnjeg kandidata za župana Akcije mladih.

Pitali smo samo da se očituje o gore navedenome, a što zaista strašno izgleda, čvrsto se nadajući da postoji neko peto rješenje koje nama nikako da padne na pamet.

Jesu li bogatstvo obitelji kandidata Akcije mladih i Mosta zaista platili porezni obveznici – pitanje je koje će još pričekati odgovor.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
PUPIĆ BAKRAČ SE OGLUŠIO NA PITANJA O PORIJEKLU IMOVINE Anketa: Tko je, po vama, platio obiteljsko bogatstvo kandidata za župana Akcije mladih i Mosta?, 5.0 out of 5 based on 4 ratings

2 komentara za “PUPIĆ BAKRAČ SE OGLUŠIO NA PITANJA O PORIJEKLU IMOVINE Anketa: Tko je, po vama, platio obiteljsko bogatstvo kandidata za župana Akcije mladih i Mosta?”

  1. platili smo MI

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
  2. zaista čudno u isto vrijeme se dograđuje zl i grade apartmani u diniškoj i to isti izvođač, tko je bio investitor i jednog i drugog da li dorh spava ili nekome gleda kroz prste, sve je moguće

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program