Marku, Baji i načelniku Smajiću

Objavljeno: 17.5.2017. u 09:10
Autor: , e-mail: online@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Odmah da objasnim zašto ne i Anti Rubeši, MarJani Botić ili izvjesnoj Zrinki Božajić. Prvi je generalni bezveznjak, u bilo koji kontekst da ga stavimo (nitko drugi ga i nije stavljao); druga me naprosto ne intrigira, ne potiče ni na što vrijedno pisanja; a treća.. s njom će već jednoga dana razgovarati Odvjetništvo. Kad policija jednom obavi svoj posao. I to još jednom u nizu, obzirom da je dotična dama više puta prijavljivana, od većeg broja sugrađana i za kojekakva kaznena djela.

Dok sjedim doma sama s djetetom, 12 dana od zaprimljene prijetnje, ponovljene pred policijom, potpisane na policiji i ovjerene uz policiju, te vrtim najnoviji video uradak prvoga iz naslova, koji je maločas pustio na Facebook, ovo je sve što imam za reći:

1. Smajiću, da tvojoj ženi, majci tvoje djece (ako ih imaš?) netko prijeti kako je prijetio meni, bi li šest dana slao pješice odgovor ODO-u ili bi za 66 sekundi razvalio vrata stana onoga tko bi joj prijetio, bukvalno ili metaforički, svejedno?

Obzirom da ne sjediš u vlastitom d.o.o., ili makar j.d.o.o.-u, iz kojega plaćaš Komoru, pa mirovinski, pa PDV, pa porez na neku fatalnu dobit, pa zaposlene čak… nego niti ne znaš o čemu pričam, premda imaš (po izgledu sudim, dok si me sa smješkom promatrao kako satima sjedim u čekaonici NAŠE policije i onda skliznuo u auto kad sam krenula k tebi s pitanjem što da radim s djetetom dok mi se prijeti a vi me ostavljate da čekam) makar 5 desetljeća života iza sebe… reci mi što da kažem djetetu gdje je i što je sa osobom koja se naslađuje nad činjenicom da joj nitko ništa ne može ili da ona meni može što hoće – jer će konačan rezultat vaše istrage doputovati uz sva “žurno” svijeta vjerojatno oko Božića 2019.?

2. Baja, stari, jel tebe ovo pali? Tebe više ni Bog dragi ne može sve i kad bi htio vratiti ni blizu Jelačićeve, a posebno ne u zgradu na broju 30, što ti je jedina premisa. Ne mogu vjerovati da ne shvaćaš. Dakle, što je u pitanju? Revanš? Revanš prema kome i revanš za šta? Isto preko policije d.o.o.? Jer nisi dobio priliku voditi Krim po svome? Jer si umirovljen? Nema neke logike, al opet ti i logika…

3. I, konačno, Marko dragi. Ajd kad uhvatiš vremena između recikliranja video materijala iz 46. i pisanja anonimki (prijava, komentara…), budi muško pa daj oči u oči? Ja 23. godinu evo potpisujem sve što imam za reći pa da me ti možeš sutra odmah tužiti. I, što si se ti mene uopće uhvatio? Em nisam u kampanji, em te pitam samo da kažeš, al taksativno, odakle para, Marko? Sve sam čula i vidjela, čak i tebe ispred svog portuna, ali odgovor na ovu temu još nisam dobila. Kako to?

I da ne zaboravim…

Smajiću, sram te bilo. U moje ime, ime mog 10-godišnjeg djeteta, i u ime tvoje i moje struke. Namjerno sam to navela posljednje. Za oboje.

Ako ne postoji u tvom policijskom rječniku, “žurno” je – odmah, a “faksom” je – faksom.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 4.1/5 (14 votes cast)
Marku, Baji i načelniku Smajiću, 4.1 out of 5 based on 14 ratings

3 komentara za “Marku, Baji i načelniku Smajiću”

 1. Jel moguce da niko ne reagira na ove stvari…
  Tragedija u nasem gradu…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
 2. Baja, šef privatne virske policije, Kapovićev potrčko, treba završiti u Remetincu duže od svih koje je ikad istraživao.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
 3. Na Vir triba poslati USKOK
  Tamo je puno toga nezakonitog

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (3 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program