HDZ u Bibinjama, Sukošanu i Galovcu: Imamo sve predispozicije za gospodarski uzlet

Objavljeno: 12.5.2017. u 15:42
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Hrvatska demokratska zajednica i koalicijski partneri HSU, HSP AS, HRAST i Reformisti sinoć su u općinama Bibinje, Sukošan i Galovac predstavili kandidate za župana i njegove zamjenike te za županijsku skupštinu. Ujedno su dali potporu HDZ-ovim kandidatima za načelnike Brunu Bugariji (Bibinje), Anti Martincu (Sukošan) i Marinu Gulanu (Galovac).

Kandidat za župana Zadarske županije Božidar Longin poručio je kako Zadarska županija ima sve predispozicije za novi gospodarski uzlet.

- Naša županija uspjela je sačuvati niske stope nezaposlenosti čak i u vrijeme najveće krize. Pripada u natprosječno razvijene, bilježi kontinuirani porast turističkih noćenja, ali i kvalitete ukupnog turističkog proizvoda, koji se postupno nadopunjuje s turizmom u zaleđu. Poznati smo lider u djelatnostima ribarstva i marikulture s preko 50 % ulova i 70 % uzgoja ribe, a te brojke potvrđuju da naš optimizam prate i činjenice. Naravno da uvijek može bolje i zato smo napravili jedan kvalitetan i opsežan program. Nastavljamo kvalitetne projekte i uvodimo neke nove koje su jamstvo za bolje sutra svima koji žive u Zadarskoj županiji. Razvoj ćemo temeljiti na ribarstvu, marikulturi, turizmu, kvalitetnim EU projektima, jačanju poduzetništva, a posebno ćemo voditi računa o razvoju poljoprivrede, poručio je Longin.

Političku stabilnost na našim prostorima može pružiti samo Hrvatska demokratska zajednica, dodao je predsjednik županijskog HDZ-a Božidar Kalmeta.

- HDZ je jamac razvoja naše županije. Svjedoci smo kako su ovih zadnjih dvadesetak godina sve općine u zadarskoj županiji, u kojima je HDZ na vlasti, ostvarile kapitalne infrastrukturne projekte. I Bruno Bugarija i Ante Martinac i Marin Gulan su načelnici koji su se dokazali kvalitetnim radom i koji će, zajedno sa svojim suradnicima, i dalje raditi za razvoju svojih općina, istaknuo je Kalmeta.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 1.0/5 (2 votes cast)
HDZ u Bibinjama, Sukošanu i Galovcu: Imamo sve predispozicije za gospodarski uzlet, 1.0 out of 5 based on 2 ratings

7 komentara za “HDZ u Bibinjama, Sukošanu i Galovcu: Imamo sve predispozicije za gospodarski uzlet”

 1. Strašno i tužno.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
 2. Sve uhljebi pljačkaši države

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
 3. A ko glasa vise za vas majku mu j e b e m osobno!?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
 4. Imate predispozicije za Remetinec.
  To je već postala vaša genetika.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
 5. čobani jašu opet!!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
 6. Ovaj narod glasajući za ove i nije zaslužio nego iseljenje iz države ,najprije srbadija pobjegla,sad će i rvatne nedlj ti,biće nas po cijelom svietu a uhljebi sami sebi neka plaću zarađuju neka se lažu mažu ,pare i kote međusobno !!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
 7. Četiri kantuna

  Sigurna budućnost za lopine .

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program