MRRFEU Objavljen Javni poziv za dodjelu oznake Hrvatski otočni proizvod

Objavljeno: 20.3.2017. u 16:07
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Javni poziv otvoren je do 19. travnja 2017.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavilo je Javni poziv za dodjelu oznake „Hrvatski otočni proizvod“. Procedura dodjele oznake „Hrvatski otočni proizvod“ utemeljena je u Zakonu o otocima (Narodne novine, broj 34/99,149/99, 32/02 i 33/06) i Pravilniku o uvjetima, kriterijima i načinu označavanja proizvoda oznakom „Hrvatski otočni proizvod“ (Narodne novine, broj 47/07).

Oznaka „Hrvatski otočni proizvod“ može se dodijeliti tradicionalnim i inovativnim proizvodima koje proizvode otočni proizvođači, dodjeljuje se godišnje, u vidu plakete i makete, proizvođačima koji imaju sjedište tvrtke na otocima i koji nominirane proizvode izrađuju na otocima.

Stručno mišljenje o zadovoljavanju uvjeta i kriterija stjecanja prava na uporabu oznake donose neovisne stručne komisije.

Prijedlog odluke o dodjeli oznake „Hrvatski otočni proizvod“ donosi Savjet projekta, a konačnu odluku ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije. Ministarstvo s nositeljima oznake sklapa ugovor na 3 godine.

Javni poziv za dodjelu oznake „Hrvatski otočni proizvod“ otvoren je do 19. travnja 2017.

Tekst Javnog poziva, obrasce i informacije možete vidjeti na https://razvoj.gov.hr/vijesti/javni-poziv-za-dodjelu-oznake-hrvatski-otocni-proizvod-za-2017-godinu/3568

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program