VIDEO Govor Meryl Streep koji je podijelio Ameriku: Obrušila se na Trumpa, a Twitter je eksplodirao

Objavljeno: 09.1.2017. u 10:59
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Meryl Streep na dodjeli Zlatnih globusa dobila je počasnu nagradu zbog iznimnog doprinosa industriji zabave ( i 30 nominacija za Zlatne globuse), a njezin emotivni govor zahvale dirnuo je svijet.

“Najocrnjenije skupine u našem društvu su Hollywood, stranci i mediji”, rekla je, između ostalog, Streep poslavši oštru poruku novoizabranom predsjedniku SAD-a Donaldu Trumpu.

Tijekom svog šestominutnog govora prisjetila se i Trumpovog izrugivanja novinaru s invaliditetom Sergeju Kovaleskom kojega je nazvao “jadnikom.” “Srce mi se slomilo kad sam to vidjela, još uvijek taj prizor ne mogu izbaciti iz glave jer to nije bilo u filmu nego u stvarnom životu. To daje dozvolu drugima da se ponašaju jednako”, kazala je glumica.

“Kada moćni koriste svoj položaj kako bi maltretirali druge, gubimo svi”, zaključila je Streep i svojim govorom druge zvijezde, ali i komentatore na društvenim mrežama gdje se njezin govor brzo proširio. Dok je kolege uglavnom slave, mnogo je i ogorčenih koji smatraju da je bila uvredljiva prema Trumpu i svim njegovima biračima.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
VIDEO Govor Meryl Streep koji je podijelio Ameriku: Obrušila se na Trumpa, a Twitter je eksplodirao, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program