“U DOBRIM RUKAMA” Leo u prvi dan 2017. uplovio novim spotom

Objavljeno: 02.1.2017. u 12:13
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Njegove pjesme vole i pjevaju generacije obožavatelja, a on sam godinama je prisutan u vrhu glazbene scene. Svima dobro znani Leo, i ovoga je puta ostao vjeran svom glazbenom putu, te je na sebi svojstven način odlučio se zahvaliti fanovima koji ga prate.

Aktualna uspješnica ‘U dobrim rukama’, dobila je svoje posebno video izdanje. Leo je naime pozvao svoju publiku da se fotografira sa dragim ljudima, te da mu šalju fotke, a one najbolje postale su dio novog video spota.

‘Ideja je krenula od čovjeka koji je napisao tekst pjesme Faye, jer ta izreka ‘U dobrim rukama’ se često upotrebljava, a tekst je stvarno odličan i lijepa životna priča.

Izradu spota povjerio sam mladom redatelju Marku Bićaniću, inače dobitniku već nekoliko filmskih nagrada i pred kojim je velika karijera, da napravi u nekoj svojoj viziji retro zabavnjak u današnje vrijeme. Drago mi je da se dosta ljudi uključilo šaljući svoje fotografije u čijim se rukama osjećaju najsigurnije. Još jednom veliko hvala Svima na sudjelovanju!’, poručio je Leo.

Video spot za singl ‘U dobrim rukama’:

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program