TJEDNA PROGNOZA Snijeg će zabijeliti čak i obalu, moglo bi ga pasti do pola metra – evo gdje

Objavljeno: 09.1.2017. u 17:14
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Novi zimski tjedan je pred nama. Najvažnija stvar koju treba istaknuti za ovaj tjedan jest da siječanj nastavlja u svom dosadašnjem tonu, dakle ostaje nam vrlo hladno.

Iako će dani pred nama biti malo manje hladni nego posljednjih nekoliko, temperaturno ostajemo ispod prosjeka, i to do daljnjega.

Osobito hladno bit će danas te u utorak i srijedu. U četvrtak i petak stiže prolazno, ali osjetno zatopljenje. Ono će biti kratkog vijeka jer već u subotu temperatura ponovno pada, piše meteorolog RTL-a Nikola Vikić Topić.

Stiže snijeg – čak i na obalu

Što se tiče oborina, neće izostati ni ovaj tjedan. Malo snijega moguće je još danas u kopnenim krajevima, no doista mala količina, bez stvaranja pokrivača. U utorak će posvuda biti većinom sunčano.

U srijedu je snijeg moguć na – južnom Jadranu, uz obalu i na otocima. No, to će biti mjestimična pojava i neće ga biti mnogo.

U petak stiže nova promjena vremena koja će na Jadran donijeti većinom kišu, a na kopno snijeg uz stvaranje novog snježnog pokrivača. Njegova debljina jako će varirati, no kako sada stvari stoje, najdeblji će biti u Lici i Gorskom kotaru, između 20 i 40 cm. Manje ga očekujemo u nizinama kopna gdje bi moglo pasti između 5 i 10, lokalno i do 15 centimetara, a pokoji centimetar očekujemo i u unutrašnjosti Istre te na konavoskom području.

U svakom slučaju, pred nama je još jedan hladan tjedan, uz oborinski dinamičan petak.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

4 komentara za “TJEDNA PROGNOZA Snijeg će zabijeliti čak i obalu, moglo bi ga pasti do pola metra – evo gdje”

  1. A bome ste već dosadili s tim bombastičnim naslovima!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  2. Stokan, ajd “uz nogu”! Smiri se!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program