‘Streep je najprecijenjenija glumica i sluškinja Hillary’

Objavljeno: 09.1.2017. u 17:04
Autor: , e-mail: n1@znet.hr

Nakon što je sinoć Meryl Streep na dodjeli Zlatnih globus napala Donalda Trumpa, on joj je danas uzvratio na Twitteru.

Donald Trump je u ponedjeljak uzvratio na napad Meryl Streep koja ga je dan ranije kritizirala na svečanoj dodjeli Zlatnih globusa, optuživši glumicu da je “marioneta” njegove bivše demokratske suparnice na predsjedničkim izborima Hillary Clinton.

“Meryl Streep, jedna od najprecijenjenijih holivudskih glumica, ne poznaje me, ali me napala jučer navečer na dodjeli Zlatnih globusa”, objavio je u ponedjeljak na Twitteru novoizabrani predsjednik Sjedinjenih Država.

“Ona je odana sluškinja Hillary koja je velika gubitnica”, dodao je.

Šezdesetsedmogodišnja glumica, dobitnica triju Oscara, narugala se Trumpu rekavši da je “izvedba” godine bila kada je potonji na javnom skupu u studenom 2015. oponašao novinara New York Timesa (Sergea Kovaleskog) koji pati od bolesti zglobova i ne može micati rukama.

Streep je upozorila da takvo neprilično ponašanje “utječe na svačiji život jer daje izliku drugima da čine isto”.

“Nepoštovanje rađa nepoštovanje. Nasilje rađa nasilje. A kada se moćnici koriste svojim položajem da zlostavljaju druge, svi gubim”, rekla je.

Budući predsjednik SAD-a odgovorio je u ponedjeljak na Twitteru da “nikada nije ismijavao invalidnog novinara”.

“Stoti put ponavljam, nikada nisam ismijavao invalidnog novinara (nikad to ne bih učinio), nego sam samo pokazao kako je ‘puzao’ kada je u cijelosti izmijenio priču staru šesnaest godina kako bi me prikazao u ružnom svjetlu”, reagirao je Trump na Twitteru.

“Još jedan u nizu nepoštenih medija!”, dodao je.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program