SEKSI HOROSKOP: Tko jedva čeka potrošiti enegiju, a tko jednostavno više nema koga prasnuti?

Objavljeno: 07.1.2017. u 11:03
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Kozmička simfonija između Venere, Neptuna i Marsa u astrološkom znaku Riba, impuls je božanskog milosrđa u dušama ljudskim. Ribe najbolje poznaju Stvoritelja, zadnji su znak Zodijaka, i svašta su već sudbonosno karmički otp(l)atile. Ovih dana svi imamo nakrcano ‘polje Riba’ u natalnom horoskopu, i ako ne volimo ‘čista srca’, to je kao da i ne volimo. Ako živimo potpuno odvojeni od stvarnosti i ljubav pretvaramo u žrtvu, razočaranje je neizbježno. Bez ‘više svijesti’ i duhovnosti, tjelesna ljubav je nagonski slijepa i necjelovita.

Ovnovi su u dubokoj depresiji, a lažu i glume da se osjećaju izvrsno. Ako sebi priznate da ste ranjivi i mekani, otkrit ćete korijen i izvor vlastite intimne problematike. Nije sve u golom seksanju. Pomolite se i stvarajte konstruktivna djela.

Lavovi osciliraju po pitanju volje, snage i energije, a raspoloženja su im (uglavnom) niskosilazna. Nije da ne razmišljate o seksu, svaki dan vam je ‘pračkanje’ na pameti, ali jednostavno se nemate s kim novim prasnuti? Bolje vam je da podvijete rep.

Strijelci su vjetroguzi poznati, putujuće avanture stalno su im u primozgu. Saturn vas je malo zašarafio, a Jupiter i Uran vam pomažu da se redovito strgate s lanca. Dakle, nije vam dovoljno loše, da biste prestali prakticirati nevjeru, ili po narodski kurvaluk?

Bikovi se sretno navodnjavaju s rođenima u vodenom znakovlju. Rak, Škorpion ili Riba, netko od njih dobitna vam je seksi kombinacija. U plodnom ste razdoblju, a idealni su dani za muškožensku oplodnju. Krajem ljeta zaigrat ćete roditeljsku ulogu?

Djevice, za razliku od strastveno nerazumnih i (pre)potentnih Bikova, strogo paze s kim se oplođuju. Možda ste se i udali iz računa, a ne zbog radi ljubavi? Takav je svijet, tako se živi i radi. A što bi mi? Nema ljubavi, život je postao čistokrvnii seks!

Jarci su biljojedi i samo povremeno gricnu nešto mesnato. Kod suprotnog spola najviše vas fascinira izgled nosa, potom gledate zube, i na kraju kožu. U vašem mentalnom sklopu lete čudne fetiš seksi misli. Nabodite se s nekim slično rogatim!

Blizanci su se strmoglavili po pitanju emocija. Vama definitivno ne odgovara planetima “prebukiran” Riblji znak. Ribe su dvostruke, a i vi ste dvojni, i skroz ste se pogubili u sebi. Ako se (slučajno) seksate s Rib(ic)om, tko tu koga, kada i kako troši?

Vage same sebe cjelivaju u usta. Stvarno ste prekokrasni. Nema vam ravne na pistama modnim. I muški fenomeni Vage isto se vole šminkati i špancirati uokolo. Ljepota je za vas sve. A kako stojite sa seksom? Niste metro, vi ste retroseksualac.

Vodenjaci su vrlo traženi za potrošnju. Niste roba, a niste ni uslužni, i samujete. Može vam biti lijepo u vlastitoj koži, ali u dvoje je sve ljepše. Venera i Mars su otišli dalje, i vaša ljubavna energija je u zimskom snu. Nečiji mozak će vas seksi razbuditi!

Rakovi imaju Veneru, Neptuna i Marsa u trigonu s natalnim Suncem, i emocionalno valovlje silno im je uzburkano. Rođeni u vodenim znakovima osjetilno su euforični, a i vi ste ti. Ako ste pasivni, trgnite se. Netko vas želi vidjeti i nježno razvaliti u krevetu.

Škorpionima su seksualne baterije pune. Ako niste otkrili vaš idealni lik za zaljubljivanje, kuhate u sebi i frustrirani ste. Dragi Škorpioni, nema ništa na silu. Budite dobri i nesebični, i ljubav (s popratnim vrućim seksom) će naći put do vas.

Ribe nisu tu među nama, na nebu su ljubavnom. Gdje ste, s kim ste, kako ste? Ako ne znate odgovoriti na pitanja, sve je jasno. Izgubljeni u prostoru i vremenu, u bestežinskom ste stanju. O seksu ćemo pričati drugi put, kad uzmete pauzu i predahnete.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program