PRIČA O NAJSKUPLJEM PUTU OKO SVIJETA DOBILA NASTAVAK Vlasnik ruske korporacije koja izrađuje dijamantne suvenire za goste ustupio nam je i fotogaleriju s jednog od putovanja – SVAKAKO POGLEDAJTE!

Objavljeno: 26.1.2017. u 16:48
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Priča o luksuznom putovanju svijetom “Passport to 50″, koju smo jutros objavili, dobila je danas poslijepodne i svoj nastavak.

Redakciju Z NET portala kontaktirali su iz ruske korporacije World of Diamonds Group. Ista, naime, potpisuje izradu ukrasnih štapića za koktele od 18-karatnog zlata koji su optočeni dijamantima.

Samo jedan takav primjerak košta oko milijun dolara, a poslužuje se tijekom putovanja svakome gostu koji je zadržava za uspomenu.

“Ukrasni štapić za koktele Picasso je dijamanata. I više od toga. Remek djelo koje provocira razgovor”, kazao je direktor korporacije Karan Tilani.

Ista korporacija, napominje se u mailu koji smo od njih primili, potpisuje autorstvo najskuplje večere na svijetu koja je servirana 2016., te najskuplje parfumske kolekcije.

U konačnici, ustupljene su nam za objavu i fotografije o svemu navedenome koje donosimo u nastavku. Duboko udahnite…

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
PRIČA O NAJSKUPLJEM PUTU OKO SVIJETA DOBILA NASTAVAK Vlasnik ruske korporacije koja izrađuje dijamantne suvenire za goste ustupio nam je i fotogaleriju s jednog od putovanja - SVAKAKO POGLEDAJTE!, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program