UMRLA OD TUGE ZA KĆERI: Preminula glumica Debbie Reynolds, majka Carrie Fisher

Objavljeno: 29.12.2016. u 08:01
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Debbie Reynolds postala je miljenica Amerike nakon klasika iz 1952. Pjevajmo na kiši, u kojem je glumila uz Genea Kellyja. No to je nije spriječilo da se nađe i u srcu nekih od najozloglašenijih holivudskih skandala.

A njena smrt u srijedu, u dobi od 85 godina, tragičan je zaplet poput holivudske priče kakve su je proslavile. Ona je, naime, umrla samo dan nakon svoje kćeri, Carrie Fisher, koja je umrla u 61. godini.

Njezin sin Todd rekao je za medije da mu je majka bila pod stresom zbog smrti kćeri te je pretrpjela moždani udar u svom domu oko podneva. Reynolds je rekla da joj nedostaje kći i da želi biti s njom.

U utorak je slavna glumica Reynolds na Facebooku objavila izljev žalosti zbog neočekivane smrti njene kćeri. Fisher, i sama poznata glumica i autorica, umrla je četiri dana nakon što je pretrpjela teški srčani udar na letu iz Londona natrag u Los Angeles.

“Hvala svima koji su prigrlili darove i talente moje ljubljene i divne kćeri”, napisala je. “Zahvalna sam na vašoj podršci i molitvama koje je sada vode do sljedeće stanice. Voli vas Carreina majka”.

Njezno vokalno i plesačko umijeće u Pjevajmo na kiši i drugim mjuziklima pretvorile su je u miljenicu Amerike i godinama nakon toga bila je sigurni zgoditak na box officeu. Zvijezdom je postala krajem zlatnog doba Holywooda.

I kao jaka junakinja kakve je obično tumačila, Reynolds nikada nije odustajala. Ostakak života je nastavila glumiti na filmskom platnu i pozornici, uključujući i monodramu koja se isticala njen izuzetni život na ekranu i izvan njega. Bila je poznata i kao jedna od najvećih sakupljačica holivudskih suvenira.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program