Princ Harry je otvorio dušu: ‘Mama mi još bolno nedostaje’

Objavljeno: 21.12.2016. u 07:58
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Sve osjećaje sam zatomio duboko u sebi, nisam se mogao nositi s time. Zapravo mi je sad žao što nisam potražio pomoć. Tek sam u 28. godini počeo razgovarati o mami, rekao je o smrti princeze Diane britanski princ Harry (32).

Mlađi brat prijestolonasljednika Williama (34) kaže kako se nikad nije naučio nositi sa smrću majke koja je poginula 1997. godine, kad je Harry imao samo 12 godina. To mu je, kažu prijatelji obitelji, otežalo i odnose s djevojkama, jer je čak i u dugim vezama držao distancu. Sad je u vezi s američkom glumicom Meghan Markle (35), što kraljevska obitelj ne odobrava.

- William ne samo da je lakše prebolio majčinu smrt, nego je i sličniji ocu, ima blagi karakter. Harry je tvrdoglav, kompliciran i buntovan, baš poput mame – kaže jedan od njegovih prijatelja. Diana je poginula u 36. godini, a što se Harry više bliži toj dobi, više želi razgovarati ne samo o majci, nego i o osjećajima.

- Tek sad shvaćam koliko je bila mlada kad je umrla – kaže Harry, koji je nastavio Dianin dobrotvorni rad i vrijeme posvećuje udrugama koje pomažu oboljelima od AIDS-a u Africi.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program