Petra Sanader: “Bila sam u Berlinu za vrijeme napada…”

Objavljeno: 20.12.2016. u 15:21
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Petra Sanader je prošlog tjedna otputovala u Njemačku kako bi posjetila sestru Brunu koja s dečkom živi u Münchenu. Posjetila je i Berlin u kojemu se nalazila i u vrijeme napada.

- Jako me rastužila vijest o napadu u Berlinu. Bila sam u Berlinu kada se to dogodilo. Zahvalna sam što smo ja i moji voljeni neozlijeđeni i molim se za obitelji koje su pogođene ovim činom nasilja. Širite ljubav, a ne mržnju. Mržnja je tako jebeno besmislena. Ako se osjećate neshvaćeno, okrenite se umjetnosti i prebacite svu energiju na to – poručila je Petra.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

3 komentara za “Petra Sanader: “Bila sam u Berlinu za vrijeme napada…””

 1. “Širite ljubav, a ne mržnju. Mržnja je tako jebeno besmislena. Ako se osjećate neshvaćeno, okrenite se umjetnosti i prebacite svu energiju na to – poručila je Petra.
  ps
  i vratie mi ćaći šolde, nije ih ukra, nego pošteno zaradija”

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 2. Ma boli me briga za nju…trosi nasu lovu…i ona je domoljub..

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 3. Vicenca Fabro

  ako je mržnja besmislena zašto je ova ljubiteljica ljudi živjela u luksuznome stanu kojega je plaćala 4500 dolara, a nigdje nje radila , već je novac trošla iz zajedničke kućne blagajne koju su s ljubavlju prema sebi narodu napunili tatini pajdaši. BOLJE BI BILO DA SE NE OGLAŠAVA , JER VRIJEĐA POŠTENE LJUDE I ZASLUŽNE UMJETNIKE

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program