Connect with us

Galerije

FOTOGALERIJA "Advent u Zadru" – klizalište i Zabavica

Objavljeno

-


Danas se na trgu Pet bunara uz Adventske kućice održala dječja radionica uz mnogo djece i roditelja koji su se također okušali u izradi prigodnih ukrasnih kuglica salvetnom tehnikom. Ovom prilikom djeca su izradila više od 100 kuglica koje su ponijeli kućama.
Na klizalištu je bilo veselo i zabavno kao i u dječjoj igraonici Zabavica. Sve više roditelja se pridružuje djeci na ledu.
Danas je od 18 sati na programu paljenje 2. Adventske svijeće i od 20 sati nastup Nene Belana i Fiumensa.
Sutra u nedjelju, 4. prosinca, od 11.15 sati na Trgu Petra Zoranića može se poslušati Gradska glazba a od 12.15 sati pogledajte predstavu ”Maša i medvjed – ljubav i sreča zauvijek”, promocija Dječjeg novogodišnjeg dočeka koji će se održati na Višnjiku 18. prosinca u 18.00 sati. To je dječji zabavni program plesnog karaktera uz origimalne likove u kostimima. Upoznajte Mašu i medu na zadarskom Adventu!
U nedjelju od 18 sati na redu je plesna škola Zara koja će nam izvesti Zumba dance uz egzotične latino ritmove. Zaplešite u ritmu zumbe uz plesni klub Zara i plesače iz cijele Zadarske županije od 18 sati na trgu Petra Zoranića. Za vas nastupaju profesionalni plesači zumbe Meri i Enmanuel koji vam donose egzotične latino ritmove iz Dominikanske republike.

no images were found


 

 
Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Galerije

FOTOGALERIJA Đir po gradu

Objavljeno

-

 
Nastavi čitati

Galerije

FOTOGALERIJA Kneževa palača – „Slike, odore i znakovlje iz Domovinskog rata“

Objavljeno

-

 
Nastavi čitati

Galerije

FOTOGALERIJA Djed Božićnjak obišao zadarsku Voštarnicu

Objavljeno

-

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi
Oglasi
Oglasi

U trendu