Ostavio si me kao Pernar Stankovića

Objavljeno: 15.11.2016. u 08:26
Autor: , e-mail: blondie@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Jučer mi je Pernar pokvario nedjeljnu rutinu i to mi nije drago.

Ne volim kad netko iznenada mijenja moj raspored, planove, želje….

Taman sam popila čašu crnog vina (vrhunske domaće kvalitete) sjela na kauč i čekala predstavu tjedna, kad bum-tras netko je nekome oduzeo „igračku“ i mali se demonstrativno dignuo i otišao s ekipom iz vrtića smišljati plan kako će ubrzo napraviti novu ofenzivu i svima nama otvoriti oči da vidimo tko nam upravlja životima i kako nas masoni možda gledaju kroz TV u dnevnoj sobi.

Nisam ni otpila pola čaše, gledam u TV, gledam na sat, gledam po sobi oko sebe, znam da se ne drogiram, jer je vino bez supstanca i ne vjerujem. Opet ne vjerujem.

Djelovao mi je kao Mate koji je u drugom srednje s ekipom na kavi dobio novu spoznaju preko jeftine literature koje mu je donio stric iz SAD-a, kako nam preko zrna kave kontroliraju um i sad mu je sve jasnije, sad odjednom sve vidi kristalno čisto i mora to što prije reći svima koje zna. Svima. MORAAAAAAAAAAA!

Pernaru ponio si se nezrelo, a Stanković je, kako je izjavio neposredno nakon tvog nastupa stoljeća, samo ranije otišao jesti i napokon se čovjek nasmijao. Nisi mu spustio gledanost, spustio si sebi muškost.

Tipična situacija, dva muška ega se bore za prevlast sebeljublja. Samo je jedan još uvijek zelen,dok drugog boli patka za sve jer je stvorio dobar obrambeni mehanizam, i njemu će se ekipa uvijek vratiti, a tebi Pernaru i ne znam baš, nakon ovog danas. Možda si stvorio probleme u svojoj budućoj političko karijeri. Čini mi se da jesi.

Plastično gledano, Stanković je onaj lik iz srednjoškolskih dana, koji unatoč lošem imidžu uvijek ima dobrog komada, a ti si Pernaru onaj koji teško dođe do toga da curu pozove na spoj. E, a to ti je cijena slave, ne možeš i curu i Palestinu.

O Moj Bože, zar se nikad nećete promijeniti i prestati bježati od pravih tema i pravih problema?

Palestina čovječe nije u Hrvatskoj. HRT nije u Izraelu, a jučer si u udarnom terminu dobio jednu od najgledanijih emisija. I što si onda napravio? Otišao si, dignuo se i otišao. Bravo. Nemoj se ni vraćati. Ako si i mislio kidnuti (a prema teorijama zavjere izgleda da si to i planirao), trebao si na jačem pitanju razbiti studio, uzeti sjedalicu, odvaliti Stankoviću glavu pa da vidi nacija tko je Pernar.

Krvi Pernaru, toga ti fali, da si danas razbio Stankoviću arkadu imamo bi moj glas, ovako ništa. Žao mi je. Samo si potvrdio da si razmažen, a to ne volim.

Ponio si se kao tipični nedefinirani muškarac. Otišao si bez jasnog razloga, ponio si se vrlo nepristojno i sad ti je jedina satisfakcija što svi o tebi bruje i još misliš da je to slavodobitni uspjeh.

Tipično muško. Odlazi u pravom trenutku bez pozdrava.

Čini mi se da imamo sinonim za nedefinarene prekide – Palestina.

Mislila sam da ozbiljni dečki to ne rade. Opet sam se prevarila, pa dokle više :-)

Znate ono kad prekidate vezu, a on krene pričati nebuloze o pravom problemu i vi ostanete ne toliko povrijeđene, koliko šokirane jer niste uspjele pohvatati bit. Znate vi dobro što je bio problem oboje, ali on glumi glumu kako bi mogao nonšalanto izađi iz te veze  (ili studija što je jučer  valjda glavna vijest danas).

Ne mogu oni daleko od svoje genetske predispozicije. Pobjegnu kad je najnapetije, kad se može očekivati svega i kad je baš bilo toplo oko srca i kad sam već bila spremna možda čuti nešto novo. Opet sam se ponadala prerano. Ne valjda se izgleda nadati, pogotovo s hrvatskim muškarcima.

Surova hladna jesenska realnost.

Izbacio si me iz rutine ponavljam, a taman sam se navikla na tvoje performanse po TV-u. Dao si mi slobodnog prostora (NU2 traje sat vremena ne 15 minuta) ostala sam zbunjena, nisam te pohvatala i samo si mi srušio sliku o sebi.

Imao si udarni termin za dejt a ti si otišao, a da kavu nisi platio. (Ne zaboravi koliko god se ti borio protiv HRT-a, jadni hrvatski puk, platiti će ovaj mjesec cijelu pretplatu i nitko nam neće vratiti 45 minuta života koje smo proveli gledajući dokumentarac umjesto tebe milo moje malo zbunjeno). Taj isti HRT tebe je stvorio, nisi se ukazao mojoj baki preko prozora noseći joj drva za ogrjev, nego je ona uzela daljinski i tebe sinko gledala na izravnom prijenosu saborske sjednice. Znam urota je to, smjestili su ti da si ukrao biciklu. Ne znam kako spavaš.

Ponio si se kao tipičan muškarac kad nije po njegovom, otišao si i mislio si da si rekao sve ALI NISI.

Poruka svim muškarcima: „Udarni termini se ne PROPUŠTAJU, oni su prilika za bolje sutra, tebi i njoj”.

Pernaru zašto si me ostavio, možda nam je moglo biti dobro :-)

A sad više nemamo ni možda.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 5.0/5 (8 votes cast)
Ostavio si me kao Pernar Stankovića, 5.0 out of 5 based on 8 ratings

2 komentara za “Ostavio si me kao Pernar Stankovića”

  1. blondie, opituraj kosu, možda ćeš biti pametnija

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  2. Aaa..srico …nije te davno bilo cuti…davnooo…a u medjuvrimenu..i ozenija san se ;) gotovo je ;)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program