(FOTO) Uspjeh Hotelijersko-turističke i ugostiteljske škole na Državnom natjecanju Gastro 2016.

Objavljeno: 29.4.2016. u 11:15
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Hotelijersko-turistička i ugostiteljska škola iz Zadra tradicionalno je sudjelovala na Državnom natjecanju Gastro – natjecanju iz Obrazovnog sektora turizam i ugostiteljstvo. Zadarsku školu su predstavljali učenici u tri kategorije: Marin Grubešić iz 3.f u posluživanju menija (mentorica Zvjezdana Magaš), Lara Šarić iz 4.g u pripremi hladnog slatkog izloška (mentorica Kristina Lončar) i Rafaela Košević iz 4.c u recepcijskom poslovanju (mentorica Dijana Capić).

Na natjecanju su sudjelovali najbolji učenici iz cijele Hrvatske, koji su polučili najbolje rezultate na regionalnim natjecanjima. Na regionalnom natjecanju Lara Šarić bila je prva, Marin Grubešić drugi, a Rafaela Košević treća.

Državno natjecanje je održano u Makarskoj. Učenik Marin Grubešić osvojio je visoko drugo mjesto u posluživanju menija i ponosno zaslužio srebrnu medalju. To je popratila i diploma izvrsnosti. Lara Šarić je s retro tortom osvojila šesto mjesto i diplomu izvrsnosti za osvojena 93 boda. Rafaela Košević također je dostojno predstavila školu u disciplini recepcijsko poslovanje s osvojenim šestim mjestom.

Bio je to još jedan Gastro na kojem je Hotelijersko-turistička i ugostiteljska škola pokazala zavidno znanje i umijeće, koje je proizašlo iz kvalitetnog i kontinuiranog rada škole u obrazovanju stručnog kadra u turističkim i ugostiteljskim zanimanjima, a koji je izuzetno potreban našoj regiji, a i šire.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program