Posjeti tribinu “Volontiranje među mladima – Svačiji Dom”

Objavljeno: 11.4.2015. u 09:05
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Buđenjem proljeća budimo kreativnost, ali i javnost! Lokalni info centar za mlade Zadar u travnju najavljuje tribinu o volontiranju među mladima koja će promovirati važnost volontiranja u Domu za odgoj djece i mladeži Zadar, javnu akciju na Europski dan informiranja mladih i likovne radionice pod nazivom “Probudi kreativnost u sebi”.

Tribina: Volontiranje među mladima – Svačiji Dom!

Lokalni Info centar za vas poziva na tribinu pod nazivom: Volontiranje među mladima – Svačiji Dom! koja će se održati u ponedjeljak, 13.4.2015. u Multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice Zadar (Stjepana Radića 11b) s početkom u 18:00 sati. Tribina se odvija kao jedna od aktivnosti u sklopu obilježavanja Tjedna jednakosti (13.-17.4.2015.), projekta udruge CINAZ “U znak jednakosti” s ciljem socijalnog uključivanja mladih iz alternativne skrbi i promicanjem antidiskriminacije. Tribina će promovirati rad Doma za odgoj djece i mladeži Zadar i važnost volontiranja mladih u Domu kako bi se razbile predrasude o mladim štićenicima iz Doma u lokalnoj zajednici. Svi zainteresirani posjetitelji će ovom prilikom dobiti sve potrebne informacije vezane uz volontiranje u Domu, uz podršku kordinatora volontera iz Doma i Volonterskog centra Zadar. Više o tome ovdje.

Obilježavanje Europskog dana informiranja mladih!

Info centar za mlade Zadar želi informirati mlade o svome radu! U sklopu obilježavanja Europskog dana informiranja mladih, 17.4.2015., Info centar za mlade Zadar želi informirati mlade o svojim aktivnostima, te o Europskoj uniji i mogućnostima za mlade koje se pružaju! Za tu priliku radimo javnu akciju dijeljenja letaka Info centra svim zainteresiranima, a u udruzi će biti i postavljen štand o Europskoj uniji! Dođite u prostorije Info centra za mlade Zadar (Trg Petra Zoranića 1) i informirajte se o mogućnostima koje vam pruža Info centar za mlade Zadar i Europska unija!

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 3.0/5 (2 votes cast)
Posjeti tribinu "Volontiranje među mladima – Svačiji Dom", 3.0 out of 5 based on 2 ratings

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program