TRIBINA U ČETVRTAK: Što je urbano vrtlarstvo

Objavljeno: 16.3.2015. u 11:51
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Lokalni Info centar za mlade Zadar u suradnji sa udrugom „Eko-Zadar“, udrugom za očuvanje bioraznolikosti „Aurelia“ te ostalim suradnicima organizira predavanje uz tribinu „Što je to urbano vrtlarstvo?“. Predavanje se održava u prostorijama Info centra za mlade Zadar (Trg Petra Zoranića 1, Zadar), u četvrtak 19. ožujka 2015. s početkom u 18.30 sati.

Ciljevi ovog predavanja uz tribinu je informirati sve zainteresirane mlade o tome što je urbano vrtlarstvo; što je sve potrebno da bi se bavilo urbanim vrtom, zašto su nam potrebni urbani vrtovi, što je kompostiranje, kako podržati urbano vrtlarstvo itd. Na predavanju uz raspravu mladi imaju priliku čuti brojne savjete za uzgoj vlastitog urbanog vrta, saznati više o projektima urbanog vrtlarstva koji su uspješno provedeni na području grada Zadra i još mnogo toga.

Kako imati svoju malu zelenu oazu – urbani vrt na balkonu, prozoru, lođi, krovu ili zatvorenom prostoru, saznajte u četvrtak na besplatnom predavanju u Info centru za mlade Zadar!

Prijave (zbog ograničenog prostora) možete izvršiti putem e-maila: cinaz.info@gmail.com, telefona: 023/315-673, ili pak osobno u Info centar za mlade Zadar.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program