Info centar za mlade Zadar obilježava Svjetski dan borbe protiv AIDS-a!

Objavljeno: 28.11.2014. u 18:23
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Info centar za mlade Zadar u suradnji sa Zavodom za javno zdravstvo Zadar i „Frenky barom“ obilježava Svjetski dan borbe protiv AIDS-a.

U ponedjeljak, 1. prosinca 2014., u sklopu obilježavanja ovogodišnjeg Svjetskog dana borbe protiv AIDS-a, svi zainteresirani mladi mogu u Info centru za mlade Zadar (Trg Petra Zoranića 1) od 9 do 15 sati potražiti informacije o AIDS-u, doznati kome se obratiti za pomoć ili savjet, te saznati gdje i kako se besplatno i anonimno testirati na HIV.

U kafiću „Frenky Bar“ (Varoška ulica 3) svi zainteresirani mogu cijeli dan uzeti informativne letke o AIDS-u uz prezervative. Isti informativni letci će se dijeliti ispred studentskog kluba „Božo Lerotić“ i Info točke Udruge CINAZ u DHM-u od 12 sati.

Cilj Info centra za mlade Zadar je informirati i educirati mlade o različitim područjima njihovog interesa, a među njima je i područje zdravstvene zaštite i reproduktivnog zdravlja.

Kroz obilježavanje ove akcije na Svjetski dan borbe protiv AIDS-a želi se informirati mlade o AIDS-u, podići svijest lokalne zajednice o HIV infekciji, te istaknuti važnost prevencije u prenošenju spolno prenosivih bolesti.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Info centar za mlade Zadar obilježava Svjetski dan borbe protiv AIDS-a!, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program