Prijavite se na radionicu glazbene kulture u klub mladih KLOOZ!

Objavljeno: 14.4.2014. u 12:44
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Želite li naučiti nešto više o različitim aspektima glazbe, te produbiti svoje znanje o glazbi? Prijavite se na besplatnu radionicu glazbene kulture u klubu mladih KLOOZ!

Prvi dan bit će posvećen glazbenim pravcima od antike pa sve do 21. stoljeća. Brojni kompozitori, glazbena djela, instrumenti, te glazbeni oblici bit će predstavljeni pomoću raznih slušnih primjera, glazbenih videa i slika. Drugi dan bit će posvećen glazbi koja je najviše obuhvatila 20. stoljeće, a to je pop glazba i jazz. Treći dan promatrat ćemo glazbu kroz njena sociološka i filozofska stajališta, te će se pričati o estetici glazbe. Četvrti dan bit će posvećen ulozi glazbe u našim životima, zašto je ona bitna i što se s njom sve može. Kao bitan čimbenik glazbe, tu će biti predstavljena muzička terapija kao alternativna znanost koja pomaže u liječenju raznih bolesti.

Četverodnevna radionica će se održavati 24., 25., 28. i 29. travnja s početkom u 19.30h. Predviđeno trajanje radionice su dva školska sata, a radionicu će voditi mlada Zadranka Barbara Barić, apsolventica studija muzikologije na Univerzitetu za glazbu i primijenjenu umjetnost u Grazu (Universität für MusikunddarstellendeKunst, Graz).

Svi zainteresirani se mogu prijaviti na radionicu do 24.4. sa svojim osobnim podacima na e-mail: udrugacinaz@gmail.com ili osobnim dolaskom u udrugu CINAZ (Trg Petra Zoranića 1, Providurova palača).

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program