Otvorenje izložbe “Krea(k)tivni i (ne)ovisni” u klubu mladih KLOOZ!

Objavljeno: 23.2.2014. u 11:11
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Udruga za izvannnastavne i izvanškolske aktivnosti CINAZ i klub mladih KLOOZ pozivaju vas na otvorenje izložbe Krea(k)tivni i (ne)ovisni, u srijedu, 26. veljače 2014. u 12 sati, u klubu mladih KLOOZ. Riječ je o izložbi umjetničkih radova mladih na temu suvremenih ovisnosti pristiglih na umjetnički natječaj „Krea(k)tivni i (ne)ovisni“. Stručni žiri je od svih pristiglih radova na natječaj odabrao devet koji će biti predstavljeni na izložbi, uz proglašenje triju najboljih radova čiji su autori pojedinačno nagrađeni. Radovi su realizirani u različitim medijima i tehnikama od skulpture, slika, kolaža do fotomontaže.

Ciljevi ovog projekta su poticanje mladih na kreativno stvaralaštvo, afirmiranje mladih umjetnika kao i osvještavanje o problemima i prevenciji suvremenih ovisnosti u lokalnoj zajednici.

Izložba će biti otvorena do 26. ožujka, a radovi će se moći razgledati radnim danima od od 9.00 do 13.00 i od 17.00 do 21.00 sat.

Sponzori izložbe „Krea(k)tivni i (ne)ovisni“ su: izdavačka kuća Algoritam, Hrvatsko narodno kazalište Zadar, beauty centar Visage (u Callisti), frizerski salon ‘Za dlaku’, Lumos hobby & art shop i pizzeria Zizou.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program