U utorak premijera filma “Posljednja cigareta”

Objavljeno: 03.11.2013. u 10:43
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Pozivaju se svi zainteresirani na zadarsku premijeru kratkometražnog filma ‘Posljednja cigareta’, filmskog uratka polaznika filmske radionice kluba mladih KLOOZ. Film je bio ušao u natjecanje za najbolji film na filmskom festivalu MojFilmFestival 3 u Umagu u rujnu ove godine.

Projekcija će se održati u Multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice Zadar, u utorak, 5.11. u 19.30 sati. Na ovaj dan klub mladih KLOOZ ujedno slavi i svoj prvi rođendan. Nadamo se da ćete Vašim dolaskom uveličati s nama ovaj dan i dosadašnji uspjeh prvog kluba mladih u Zadru, kojeg je i ove godine ponovno odobrilo Ministarstvo socijalne politike i mladih Republike Hrvatske.

PREGLED AKTIVNOSTI U PRVOJ GODINI DJELOVANJA KLUBA MLADIH KLOOZ

U svojoj prvoj godini djelovanja, sa svojim raznolikim i bogatim programom aktivnosti i velikom zainteresiranošću mladih, prvi klub mladih KLOOZ u Zadru je pokazao koliko je mladima potreban ovakav projekt u kojem će moći aktivno i kvalitetno provoditi svoje slobodno vrijeme, poticati svoje kreativno stvaralaštvo, aktivno sudjelovati u lokalnoj zajednici te se informirati, educirati i savjetovati o svim područjima i interesima koje se tiču mladih. Program kluba je uspješno realiziran sa još jednom dodatno održanom radionicom (radionica ‘Osnove glumačkih vještina’). Obuhvatili smo broj od 450 korisnika, najviše u starosnoj dobi od 15 do 30 godina, pretežno studentska, zatim srednjoškolska populacija. KLOOZ je dobio veliku podršku i pažnju od strane lokalnih i nacionalnih medija koju su redovno pratili naše aktivnosti sa velikom zainteresiranošću. Ostvarili smo suradnju sa brojnim lokalnim i nacionalnim institucijama; Gradskom knjižnicom Zadar, osnovnom školom Petar Preradović, Sveučilištem u Zadru, Hrvatskim Narodnim Kazalištem Zadar, književnom udrugom ZaPis, Volonterskim centrom Zadar, Županijskim savjetom mladih Zadarske županije, Zadarska županijom, gradom Zadrom, Info Zonom, Udruga osoba s oštećenjem sluha Zadar, Regionalnim Info centrom za mlade Info Zonom, New Tang Dynasty TV kućom u Hrvatskoj.

Program koji je uspješno proveden u 2012./2013.

9 radionica:

-Novinarska radionica

-Radionice za kritičko mišljenje ‘Mislim dakle postojim’

-Medijska radionica: ‘Dekodiranje medijskih poruka’

-Fotografske radionice ‘Uhvati snove’

-Filmske radionice ‘The film itself’

-Radionica profesionalne orijentacije (ili za aktivno traženje posla)

-Likovna radionica ‘Crtanje i slikanje’

-Radionica ‘Osposobljavanje volontera za rad na prevenciji suvremenih ovisnosti’

-Glumačka radionica: Osnove glumačkih vještina

Književne večeri: Održali smo pet književnih večeri (gosti: Nikolina Dolfić i Tihana Gambiraža iz udruge ZaPis, srednjoškolka Bernarda Klinar, ‘Večer plave haljine’, ‘Večer Shakespeara’)

Filmske večeri: Održali smo pet filmskih večeri (projekcije ‘Carpe vita’, ‘Login your life’, ‘Mementorium’, ‘Lord of the rings’, Filmska večer iznenađenja, projekcija dokumentarca ‘Free China’ u Gradskoj knjižnici Zadar u suradnji sa New Tang Dynasty Tv Croatia)

Tribine i okrugli stolovi: Okrugli stol ‘Važnost informiranja mladih u Zadru’, okrugli stol ‘Kultura mladih u Zadru’, tribina ‘Volonterstvo među mladima’

Akustični koncert: Povodom obilježavanja mjeseca zaljubljenih i Valentinova, volonteri KLOOZ-a su održali akustični koncert ‘All for love’, u kojem su otpjevali i odsvirali najljepše ljubavne balade od 60tih do danas uz svoje autorske pjesme također.

Ruski dani: Književna i filmska večer sa predstavljanjem ruske kulture u organizaciji volontera, studenata ruskog jezika i književnosti.

Društvene igre

Volonterske edukacije

Usluge: besplatan internet, čitaonica, podrška pretraživanju interneta, Info točka

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program