“Krea(k)tivni i (ne)ovisni”

Objavljeno: 25.11.2013. u 14:48
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Povodom Mjeseca borbe protiv ovisnosti koji je u tijeku, udruga Cinaz sa projektom kluba mladih Klooz poziva sve mlade umjetnike od 15 do 30 godina da se prijave na natječaj za umjetničke radove po nazivom ‘KREA(K)TIVNI I (NE)OVISNI’!

Tema natječaja su suvremene ovisnosti. Umjetnički radovi mogu biti realizirani u mediju slikarstva i crteža, instalacija i skulptura, fotografija i video umjetnosti. Osnovni ciljevi ovog projekta su poticanje mladih na kreativno stvaralaštvo, afirmiranje mladih umjetnika sa područja grada Zadra, te osvještavanje o problemima i prevenciji suvremenih ovisnosti u lokalnoj zajednici.

Na natječaj se mladi kreativci mogu prijaviti samostalno, i to samo s jednim radom. Ukoliko se na natječaj prijavljuje grupa autora sa zajedničkim projektom, nužno je imenovati jednog nosioca projekta. Najbolji radovi bit će izloženi i nagrađeni!

Stručni žiri će između prispjelih prijava odabrati najbolje radove, koje će predstaviti u Klubu mladih KLOOZ na zajedničkoj izložbi u siječnju 2014. Natječaj je otvoren zaključno do srijede, 15. siječnja 2014.

Fotografiju umjetničkoga djela ili video zapis zajedno sa prijavom umjetnici šalju na e-mail: durkovicmartina@gmail.com, s naznakom “Za umjetnički natječaj”. Prijavu možete preuzeti ovdje: (prijavnica u privitku)

Svi prijavljeni kandidati će biti u najkraćem roku obaviješteni o rezultatima natječaja, a odabrane radove kandidati će poslati poštom ili donijeti u klub mladih KLOOZ (Trg Petra Zoranića 1, 23000 Zadar). Nakon izložbe će sva djela biti vraćena autorima. Za sva dodatna pitanja možete se obratiti na e-mail durkovicmartina@gmail.com, ili broj mobitela 095 537 38 97 (Martina Đurković).

Više informacija na web stranici http://www.udrugacinaz.hr/.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program