Sredstva Ministarstva socijalne politike i mladih

71.308 kuna za aktivnosti kluba KLOOZ

Objavljeno: 06.11.2013. u 15:25
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Udruga za izvannastavne i izvanškolske aktivnosti CINAZ iz Zadra jedna je od ukupno njih 31 s područja cijele Hrvatske kojima će Ministarstvo socijalne politike i mladih dodijeliti sredstva za projekte usmjerene borbi protiv zlouporabe droga i svih drugih oblika ovisnosti.

Prevencija ovisnosti

Ukupno 2,5 milijuna kuna bit će podijeljeno za aktivnosti udruga na dva područja: organizirano provođenje slobodnog vremena kroz rad klubova za mlade te usluge savjetovanja, edukacija i radionica. CINAZ se nalazi među 17 udruga koja će dobiti sredstva za prvospomenuto područje, dakle za organizirano provođenje slobodnog vremena kroz rad klubova za mlade.

U slučaju zadarske udruge radi se o iznosu od 71.308 kuna koji će biti iskorišten za različite aktivnosti u sklopu Kluba Klooz poput aktualne likovne, ali i drugih kreativnih radionica, no naglasak u budućim aktivnostima za mlade Zadrane bit će svakako na temi prevencije ovisnosti.

Nove radionice

„Ovo je druga godina zaredom kako dobivamo sredstva Ministarstva za program rada kluba Klooz. Prošle godine dobili smo oko 79.000 kuna. Program za ovu drugu godinu obuhvaća tematske večeri i brojne radionice poput likovne, medijske, radionice šaha, glazbene kulture, kreativnog izražavanja i pisanja eseja, književne večeri s kvizovima, tribine, okrugle stolove.“ – nabraja koordinatorica udruge Morana Rogić.

Vrata kluba otvorena su za mlade radnim danom od 17 do 22 sata te subotom od 10 do 15 sati.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program