Započinje još jedna likovna radionica u KLOOZ-u!

Objavljeno: 13.10.2013. u 14:48
Autor: , e-mail: it@znet.hr

Nakon velikog interesa za likovnu radionicu “Crtanje i slikanje” koja je održana u travnju, klub mladih KLOOZ nastavlja s novim ciklusom likovnih radionica!

Program radionica obuhvaća teorijski i praktični dio idućim redoslijedom: uvod u likovno obrazovanje, teorija oblikovanja i obrađivanje osnovnih likovnih elemenata (točka, linija, ploha, prostor, boja), kompozicijskih elemenata (ritam, simetrija, asimetrija, dinamika, ravnoteža, harmonija, kontrast) te crtačke i slikarske tehnike.

Crtanje i slikanje će obuhvaćati iduće motive: apstrakcija, mrtva priroda, pejzaž, portret, figura/akt, prostor, životinja.

Program se sastoji od sveukupno osam radionica u trajanju od 2 sata, a broj je ograničen na 10 polaznika. Radionice se održavaju tri puta tjedno, ponedjeljkom i srijedom u 19 sati, i subotom u 11 sati. Radionice su besplatne, te će svi polaznici dobiti sve materijale za rad na radionicama. Prednost se daje mladima u dobi od 15 do 30 godina. Radionicu vodi diplomirana povjesničarka umjetnosti Martina Đurković.

Početak radionice je 21. listopada u 19 sati, a prijave se zaprimaju do 18. listopada putem obrasca.

Ovisno o broju zainteresiranih napravit će se više grupa. Za sva dodatna pitanja možete se javiti na mail: durkovicmartina@gmail.com

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program