Dobra vijest za prvi rođendan Klooza

Objavljeno: 22.10.2013. u 15:17
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Prvi zadarski Klub mladih Klooz, otvoren prošle godine, nastavlja s radom. Ministarstvo socijalne politike i mladih nedavno je odobrilo Udruzi Cinaz godišnja sredstva potrebna za rad Kluba u iznosu od 71 tisuću kuna. Ove godine, veći dio programa, bit će posvećen prevenciji ovisnosti, prenosi Radio Zadar.

Voditeljica Klooz-a Morana Rogić istaknula je kako je u prvoj godini rada, klub kroz razne programe posjetilo oko 450 osoba, većinom studenata. Priređivale su se tematske radionice vezane uz umjetnost, primjerice film i fotografiju, ali i radionice za aktivno traženje posla.

Značaj kluba je što djeluje i kao svojevrsna info točka za mlade. Cilj je omogućiti mladima u Zadru kvalitetnije informiranje o njihovim pravima i mogućnostima, a u praksi se to provodi pomoću oglasnih ploča postavljenih u klubu i Domu hrvatske mladeži.

Za razliku od prošlogodišnjeg programa, ove godine naglasak je na prevenciju ovisnosti, tako će mnoge aktivnosti biti usmjerene na tu tematiku. Na rasporedu su i dalje likovna i medijska radionica, a od novina tu su još radionice posvećene stripu, glazbenoj kuluturi, kreativnom pisanju i šahu.

Rad i program Klooza, koji se nalazi na trgu Petra Zoranića, može se pratiti na Internet stranicama kluba.

Za prvi rođendan, 5.11., u sklopu proslave organizirat će se projekcija filma “Posljednja cigareta”. Film su snimili polaznici filmske radionice.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program